DEN HÄR HELGEN…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till KappAhl och Bubbleroom.

Men hörreni… vart tog den här helgen vägen??? Här sitter jag i tv-soffan, det är söndagskväll och snart är det dags att gå och sova. Men så härligt vi har haft det. En bättre helg kan man ju säga när man summerar den.

Igår vid lunchtid mötte vi upp fina vänner vid Soltrappan på Odenplan. Men så ruggigt det var när vi gick dit. Kallt i luften och en blåst man sällan brukar känna av i Stockholm.

En liknande kjol som min finns HÄR. Och en tröja till HÄR.

Vi landade in på Tranan, en klassiker på Odenplan. Vi lyxade till det med ostron till förrätt och jag tog en wallenbergare till varmrätt. I övrigt beställdes det in köttbullar, biff Rydberg och isterband. Klassiska rätter som de gör så bra!

När vi rundade av på Tranan så tog vi oss vidare ner till Stureplan och sladdade in till Tures.

Nästa stopp blev hemma hos Kristin och Patrik där de hämtade upp en flaska vin från bostadsrättsföreningens vinkällare. Jag känner att vi måste föreslå för vår styrelse att vi måste ha en vinkällare även i vårt hus. Hur härligt!

Vi sippade på ett gudomligt vin och sen gick vi åt skilda håll för att äta middag. Vi skulle egentligen äta middag med vänner från Västerås men de var tvungna att lämna återbud så vi gick vidare på egen hand till…

… vårt favoritställe Surfers!

Därefter borde vi väl rimligtvis ha gått hem efter en heldag på stan men då mötte vi upp våra vänner igen… på Astoria den här gången… för lite nattsudd.

Missa inte om ni är i Stockholm!

Idag mötte jag upp min Vendela för en lunch på Mellqvist Mat&Bar på Rörstrandsgatan. Så mysigt att få ha lite mamma-dotterhäng. Hon hängde sen med hem till oss där vi kurade framför brasan och pratade ikapp om livet. Älskade unge!

Då var det dags för en ny jobbvecka. Och som jag ser fram emot den! Jag har så många spännande möten inbokade. Bästa, bästa på länge!

Ha en fortsatt fin söndagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Lena - gott för själen
  oktober 9, 2023

  Men what1? Bostadsrättsföreningens vinkällare…! Och vilken vinkällare sen. Har aldrig hört talas om. Så coolt!

  Ha en fin start på veckan!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   oktober 14, 2023

   Ja hur lyxigt!!!

 • Mamma C
  oktober 9, 2023

  Vilken mysig helg.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   oktober 14, 2023

   Ja den var mysig!!! Kram //Tina

Previous
ANDAS IN ANDAS UT…