Inredning

ÅRETS FÖRSTA VÅRDAG OCH ÅRETS FÖRSTA VIDE…

Hej på er!

Idag förstår ni, har det varit en sådan där magisk dag här på landet på Gotland. Sol, klarblå himmel, vindstilla, fågelkvitter… ja ni fattar. Jag passade på att gå en powerwalk längs med havet på lunchen och eftermiddagsfikat tog jag i solen sittandes mot väggen på altanen. Vårkänslor de luxe!

Nu vet jag ju att det kommer att komma många bakslag… eller starurar som vi säger här på ön. När staren har kommit så kan man räkna med sju bakslag innan det är vår på riktigt. Starurarna kan bestå av allt mellan ymnigt snöfall till snöflingor i luften med fina dagar däremellan. Inte för att jag vet om staren har kommit men jag börjar att räkna från och med nu.

För tillfället saknar vi en stol vid matplatsen för den har fått flytta ut till Annexet där den fungerar som skrivbordsstol. Vi har ett gäng stolar som står i ett av våra förråd och det får bli morgondagens projekt att trolla fram en därifrån.

Titta här… det här lilla kruset kunde jag inte hålla fingrarna från och det var en av de grejer jag plockade upp från Stylemood igår. Det stora kruset måste ju ha lite sällskap, eller hur?

Första viden knipsade jag av igår. Det är ju också ett vårtecken.

Min arbetsplats idag.

Efter jobbet blev det en snabb tur in till Visby för att handla upp oss på lite mat inför veckan. I Stockholm så har vi flera matbutiker precis utanför dörren så när vi är där så blir det oftast att vi tar det lite dag för dag och utgår från vad vi är sugna på just där och då. Ibland när vi känner för det så blir det take away. Det funkar ju inte riktigt här på landet så numer fixar vi matlistor, kollar bra erbjudanden och planerar våra inköp för en hel vecka i taget. Vi känner oss så ordningsamma helt plötsligt.

En riktigt bra start på veckan måste jag säga. Måndagar brukar inte vara min bästa dag men den här kommer jag att lägga på minnet.

KRAM!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *