IDAG GICK VI SÖDERUT…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Röhnisch och Stronger.

Halloj!

Det är så mycket lättare för mig att komma ut på mina powerwalks nu när jag är här på landet. Det är havet som drar så klart och att det är inte lika mycket människor runt omkring mig när jag går ut som det är i Stockholm. Eller närmare bestämt jag möter nästan ingen alls. Jag brukar försöka att komma ut så ofta det går och det brukar oftast bli 4-5 km varje gång beroende på hur mycket tid jag har. Det har blivit lite dåligt med yoga och styrka den senaste tiden men nu när det är så fint väder så vill jag passa på att vara ute.

Det börjar bli dags att investera i lite nya träningskläder till våren inser jag. Jag ska försöka att hålla mig ifrån svart som alltid är det jag fastnar för och de HÄR träningsbyxorna är ju så sjukt snygga. Jag är inte så mycket för de där minimala topparna nu förtiden men en variant som passar mig bättre finns HÄR. När det blåser snålt behöver jag en vindjacka och en som passar till finns HÄR. HÄR hittade jag ett par super, supersnygga tights. De skulle jag definitivt kunna tänka mig när jag spatserar längs med havet i sommar. HÄR finns snyggaste toppen till.

Idag fick jag fint sällskap och det är alltid så mycket roligare när vi båda går tillsammans. Per brukar annars springa men hans vad spökar igen så då hänger han med mig i stället. Ibland går vi norrut längs med stranden. I dag gick vi söderut.

Mobilpaus innan vi vände tillbaka hem för att jobba eftermiddagspasset.

Efter en murrig morgon sprack det upp men det var lite mer vind idag än igår.

Igår var det varmt och helt stilla och då ville jag aldrig gå hem och in igen.

Men årets första fikapaus ute i solen sittandes mot väggen fick det bli i alla fall.

Snö möter sol och det drippdroppar från taket. Ljuvligt var ordet!

Det är helt otroligt att vi är inne i sista veckan i februari. Januari och februari som är mina värsta månader på året har gått så mycket snabbare än vad jag någonsin kunnat tro trots att vi inte rest utomlands och lapat sol. På måndag går vi in i mars och jag tror att jag helt enkelt har förlikat mig med att det är som det är och njuter av det lilla. Det är nog något gott som den här pandemin har fört med sig att man har fått stanna upp och hitta saker att uppskatta på hemmaplan.

Ha en fin tisdagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Helene
  februari 23, 2021

  Underbar tisdag ni har så härligt med promenad vid havet😊
  Vi har landat i vår lilla stuga här i fjällen så mysigt, vi möttes av en vacker kväll med solen som var på väg ner, allt gick i blått💙
  Kram från Helene

  • tiname@live.se
   februari 26, 2021

   Ja det är verkligen fantastiskt och energigivande. Åhhh vad avundsjuk jag blir. Fjällen är ju så mysigt. Vi missar det i år tyvärr :-(. Ha fina dagar nu! Kram //Tina

   • Helene
    februari 26, 2021

    Tack snälla vi har det lugnt och skönt här uppe med lite fix i stugan.
    Det blir ingen skidåkning för oss men däremot sköna promenader.
    Skönt för dig att det löste sig med bloggen❤️
    Ha en fin och mysig helg!
    Kram

    • tiname@live.se
     februari 27, 2021

     Vad skönt och härligt det låter! Njut av fjällen och av promenaderna. Kram //Tina

Previous
ÅRETS FÖRSTA VÅRDAG OCH ÅRETS FÖRSTA VIDE…