ÅRETS SISTA TRÄNINGSPASS…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Åhléns.

Hej allesammans!

Sådärja! Årets sista träningspass är avklarat. Jag var så sjukt omotiverad innan men jag hade bestämt mig så det var bara att bita ihop och pallra mig iväg. Jag har nått upp till mitt mål; att träna två pass i veckan förutom när jag varit på Gotland. Tyvärr finns inte SATS på ön så vi måste hitta en annan lösning på träningen när vi är där. Det har på förekommen anledning inte funnits tid till att kolla upp det under de senaste veckorna men det ska ske inför nästa sväng.

Har ni allt under kontroll inför nyårsafton? Vi har koll på det mesta förutom att dillen var slut när vi handlade det sista idag. Vi får gå på jakt i morgon helt enkelt. Jag hann till och med få hem min nyårsklänning som finns HÄR så nu kommer jag att känna mig fin när jag firar in det nya året.

Ha nu en riktigt fin nyårsafton ni alla som tittar in. Jag uppskattar så mycket att ni tittar in här och jag hoppas att ni vill hänga med mig även under nästa år. De allra flesta av er känner jag inte alls men ni är precis lika välkomna hit som mina vänner & bekanta och mina nära & kära är. För det var ju där det började en gång i tiden… att jag bloggade för att familj och vänner som inte befann sig på Gotland skulle få lite koll på vad vi pysslade med om dagarna hemma på ön där vi bodde då. Sen har bloggen växt… mer och mer för varje år… i snart 9 år… vilket är så himla roligt. Tänk att ni är så många som vill titta in och läsa om delar av mitt liv. Så fint ju! Och när ni lämnar en kommentar så blir jag alldeles varm i hjärtat. Det andra lilla hjärtat som man kan klicka på längst mer i inlägget är det fortfarande problem med tyvärr. Jag hoppas på en lösning så småningom men är det grått så är det bara att klicka på. Är det rött redan så kan man vänta lite tills det blir grått igen. Skumt!

Fira så mycket ni kan nu och så håller vi tummarna för att vi får ett fint 2022!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 Comments
 • Jeanette
  december 31, 2021

  Klänningen är ljuvlig, kommer sitta som en smäck på dig!
  Vill bara titta in och önska dig en trevlig nyårsafton och ett Gott Nytt År!
  Kram

  • tiname@live.se
   januari 1, 2022

   Tack snälla du och tack detsamma önskar jag dig! Kram //Tina

 • Mamma C
  december 31, 2021

  Gott Nytt År.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   januari 1, 2022

   Tack detsamma Carin! Kram //Tina

 • Birgitta
  december 31, 2021

  Började titta in på din blogg i somras och kommer fortsätta ”följa dig”😊. Tack för härliga bilder från ditt fina Gotland, likaväl som vardagsbilder från ert hem och vardag i kungliga huvudstaden! Hoppas ni får ett bra slut på 2021🥂och ett glatt och friskt 2022❣️
  Kram Birgitta

  • tiname@live.se
   januari 1, 2022

   Vad roligt och så glad jag blir av dina ord! Tack!!! Hoppas att du hade en fin nyårsafton och så önskar jag dig ett riktigt fint 2022. Kram //Tina

 • Madeleine
  december 31, 2021

  Hej 👋

  Jag har följt din blogg ett par månader nu
  Gillar både dina texter och bilder 🤩

  När jag läser din text idag blir jag så
  nyfiken 😚

  Vill själv börja blogga för familj å vänner
  då jag ska flytta utomlands

  Har kikat lite på hur man gör men inte
  fått till det ..

  Kanske kan du ge mig några tips på hur
  du startade upp din blogg !?!?

  Gott Nytt 🥂🍾✨ 2022
  Madeleine

  • tiname@live.se
   januari 1, 2022

   Tack för din fina kommentar och så roligt att du har hittat hit till mig! Så spännande med en utlandsflytt :-). Det är ju en perfekt anledning att starta upp en blogg. Jag startade upp min blogg via Blogspot men numer bloggar jag med en egen domän hos WordPress. Men undrar om inte Blogspot ligger under WordPress nu också. Det är enkelt att komma igång och gick snabbt men jag tog lite hjälp av en av mina söner eftersom jag inte är så tekniskt lagd. Det kan vara en bra början om man inte har någon i sin närhet som är duktig på det där med domäner, webhotell och egna sidor. Lycka till med både flytt och eventuell uppstart av blogg. Ha en fin uppstart på det nya året också! Kram //Tina

Previous
DAGS FÖR NÅGRA TIPS OCH DET VIKTIGASTE TILL NYÅR ÄR PÅ PLATS NU…