NYÅRSAFTON 2021…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Åhléns och MQMARQET.

Hej!

Och Gott Nytt År till er!

Hoppas att ni har haft en fin nyårsafton. Vi hade en jättefin dag och kväll. Eller dagen var väl egentligen inget speciellt egentligen. Vi hade tänkt att vi skulle ha hittat på något mysigt på dagen men det rann ut i sanden. Vi hade en del att dona med så det blev fokus på det i stället. Som att fixa nyårsdukningen till exempel. Jag brukar vänta med att köpa grejer till nyårsdukningen till efter jul då det brukar vara 50% på det mesta.

I år blev det en linneliknande duk lite slarvigt utlagd i mitten längs med bordet. En batteridriven ljusslinga ovanpå den, några ljuslyktor, silverstjärnor och kottar lite hit och dit. Grön och silverfärgad Eucalyptus placerades också ut längs med slingan och duken. Det blev helt enkelt “more is more” till nyår som kompensation för utebliven dukning till jul haha.

Duken som ser ut som en linneduk finns HÄR. Matchande servetter hittar ni HÄR.

Till slut var det dags att poppa champagnen.

Lyckades fånga min bångstyriga man på bild. Han vill helst inte vara med… det märks skulle man kunna säga… han ser lite skeptisk ut…

Min klänning finns till nedsatt pris HÄR. Jag har storlek 38 och jag skulle nog faktiskt kunnat ha en 36:a för den är rätt stor i storleken. Pers skjorta hittar ni HÄR och hans ursnygga byxor köpte han HÄR.

Till förrätt åt vi gratinerad hummer, till varmrätt oxfilé med potatisgratäng och pepparsås och till efterrätt en chokladmoussebakelse från Chokladfabriken. En klassisk nyårsmeny skulle man kunna säga.

Om man gillar Pinot Noirviner så kan jag rekommendera den här. Riktigt bra!

Sen var det dags att skåla in det nya året; 2022, kika på fyrverkerierna i Vasaparken från balkongen och tjoa med grannarna.

Jag är så glad för att de här två har hittat varandra; Johannes och hans Viktoria. Så fina tillsammans!

Vi skålade på och efter 00-slaget så dök även Vendela upp och skålade med oss. En lugn, skön och mysig nyårsafton.

Nu hoppas vi på att 2022 blir året då pandemin lugnar ner sig ordentligt och vi kan få tillbaka våra liv igen. Det lider ingen nöd på oss på något sätt men det där förbaskade viruset ligger ju där och skaver i bakhuvudet hela tiden. Man vet aldrig om det man planerat blir av eller inte och det är frustrerande. Just nu skulle vi till exempel ha varit på middag på Cirkus här i Stockholm och sen varit på konsert med Thomas Stenström. Det blev inställt. Nu har vi 10 dagar på oss att bestämma om vi ska resa iväg i mitten på februari eller om vi ska skjuta på det. Vi har tre sprutor och har varit sjuka i Covid men man vet ju aldrig ändå. Vem kunde ana att det skulle se ut så här nu när vi bokade den här resan för längesen. Vi får se vad den inre kompassen säger när vi kommer dit helt enkelt.

Ha nu en riktigt skön nyårsdagskväll så hörs vi snart igen!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 Comments
 • E
  januari 1, 2022

  Det där med att resa kan ju vara vanskligt tänker jag , värsta scenariot när man är vaccinerad och genomgått coronainfektion är ju att man inte kan åka hem om ngn form av lockdown uppstår…tål nog att tänkas på men svårt att veta hur man ska förhålla sig – är trött på att inte kunna göra det som man önskar. Har inga stora krav eg skulle typ bara vilja kunna åka till Sthlm , gå påbio osv sjas vill jag säga tillviruset 😉 med hopp om bättre 2022 kram

  • tiname@live.se
   januari 2, 2022

   Ja men precis. Vi vill ju inte bli fast där nere och vi kunde aldrig tro när vi bokade den här resan för så längesen att det här eländet skulle fortgå i all evighet. Nu tror jag kanske inte att det blir någon lock down, det ska nog mycket till men jag är orolig för att vi ska bli sjuka igen trots att vi varit sjuka och är vaccinerade och bli fast i någon slags karantän. Vi har ännu några dagar på oss innan vi måste bestämma oss… Hoppas också på ett bättre 2022. Kram //Tina

 • Mamma C
  januari 1, 2022

  Så vacker fin nyårsdukning var.
  Gott Nytt År.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   januari 2, 2022

   Tack Carin och tack detsamma! Kram //Tina

 • Agnetha
  januari 2, 2022

  Håller med E. Just det där att man kanske inte kan komma hem är det som gör att det kommer dröja innan jag reser utomlands igen.
  Men så less man är på detta virus. Just nu härjar det runt här hemma, maken och två av barnen är sjuka. Ska testa mig igen på tisdag, men odsen att det fortfarande är negativt känns inte så stora. Sitter och planerar inför trädgårdssongen så länge och har det rätt så bra faktiskt! Kram!

  • tiname@live.se
   januari 2, 2022

   Håller med att det är ett orosmoment. Jag skulle inte våga resa långt bort och bli fast. Vill helst hålla mig inom EU men jag är mest orolig för att testas positivt trots vaccination och genomgången infektion och bli satt i någon slags karantän. Vi bokade den här resan för så längesen och då kunde vi inte ana att det skulle vara som det är nu. Det är svåra val när man lagt ut en massa pengar också som man inte vet om man får tillbaka. Så trist att ni är sjuka. Krya på er nu allihop och hoppas att ni snart blir friska. Kram //Tina

 • Ulrica
  januari 4, 2022

  Härliga bilder och vilken fin klänning!
  Kram Ulrica

  • tiname@live.se
   januari 5, 2022

   Tack snälla! Kram //Tina

Previous
ÅRETS SISTA TRÄNINGSPASS…