Mode

DAGS FÖR NÅGRA TIPS OCH DET VIKTIGASTE TILL NYÅR ÄR PÅ PLATS NU…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos, Lindex, MQMARQET, KappAhl och Åhléns.

Hej på er!

Det var längesen jag tipsade om något snyggt till garderoben men nu när jag surfade runt lite för att se vad som finns i butikerna så kände jag att det var dags. Jag är ute efter några snygga toppar som man kan ha till både byxor och kjol och det finns faktiskt en hel del. Mycket finns till väldigt bra priser också just nu.

Den första snyggingen hittar ni HÄR och den finns även i fler färger. Den andra finns HÄR.

Den svarta spetsblusen finns HÄR och den svarta toppen på nästa bild har jag redan klickat hem och den finns även i fler färger. HÄR hittar ni den.

Jag gillar inte bara svarta och kläder i beige även om man kan tro det haha. Jag gillar exempelvis brunt och HÄR finns den. Den HÄR är ju också så himla fin!

Jag tycker också att ni ska kika på den HÄR och den HÄR som också är två riktiga kap.

Nu slår vi in på kimonospåret eftersom vi har några resor inplanerade framöver. Just nu ser det väldigt mörkt ut med tanke på pandemin men det är ännu ett tag kvar så jag lever på hoppet att de ska bli av. HÄR hittade jag en helt oemotståndlig kimono som jag ska klicka hem nu pronto. Jag ääääälskar den! Den HÄR gillar jag också så mycket.

Ja det var den här dagens tips!

Nu har vi då landat in här hemma i Stockholm igen. Allt är lite kaosartat med alla grejer överallt men efter jobbet prioriterade vi att bege oss ut för att hämta upp en slang till dammsugaren som vi beställt eftersom den vi hade gick av helt plötsligt. Vi vill ju ha lite städat och fint till nyår såklart. Vi lyckades också få fatt i svensk oxfilé och en fin hummer till nyårsafton och har även beställt efterrätt från Chokladfabriken som vi gör varje år. Nyårschampagnen är också på plats men vi hittade inte vinet vi ville ha så det får vi leta vidare efter i morgon.

Vi kommer att fira nyårsafton här hemma i lugn och ro bara vi två till att börja med men under kvällen kommer Johannes och hans Viktoria för att skåla in det nya året tillsammans med oss. Det blir mysigt!

Ha en fin avslutning på den här onsdagen så hörs vi!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *