ÅRETS VIKTIGASTE DAG…

Inlägget innehåller reklamlänkar till MQMarqet, Lindex och Åhléns.

Har ni varit och röstat idag? Ingen dag har väl varit viktigare det här året än den här dagen… Det är så mycket som står på spel och har ni inte kommit iväg… sätt fart!

Har ni lyssnat på valdebatterna? Jag har faktiskt inte gjort det. Jag är så trött på att stämningen är så trist och att partiledarna kör med härskarteknik hit och dit. De fokuserar mest på att prata ner andras politik i stället för att lyfta fram sin egen så jag har försökt att läsa mig till i stället och nu har jag gjort mitt val. En gång i tiden så jobbade jag faktiskt som valförrättare och satt där med penna och linjal och prickade av alla som kom för att göra sitt val. Kul att ha fått vara med om det under ett par valår.

Vi promenerade bort till Gustav Vasa skola och efter att ha fått köa i någon minut så kom vi in och fick lägga våra röster. Mäktigt, fint och lite högtidligt!

Det var ett skönt höstväder idag också så vi tog en sväng i Birkastan och jag unnande mig en bulle från Lillebrors bageri dagen till ära.

Vi hämtade upp en höstig bukett vid torghandeln på S:t Eriksplan och strosade hemåt igen.

Min nya over-sizeblazer hittar ni på Åhléns. Den kommer att bli min ständige vapendragare i höst känner jag. Den funkar lika bra inomhus, med en svart polo eller en vit skjorta till, som utomhus med en stickad tröja under. Jag gillar att den har förstärkta axlar för jag har ju inga egna. Mina sluttar så mycket så det är hopplöst för mig att bära en väska över axeln. Den bara glider ner. Är det fler än jag som har det problemet? Vill man gå ner i pris så finns det en blazer HÄR som liknar min.

HÄR köper jag alltid mina “polos”. Superbra kvalitet! Den jag köpte förra hösten har jag använt hur mycket som helst men jag tror inte att jag kommer att behöva köpa någon ny i år. Den håller än. Mina svarta byxor är från förra året men HÄR finns ett par liknande. Jag tycker att Lindex alltid har ett stort sortiment av byxor med bra passform till bra priser.

Nu har vi öppnat en flaska champagne för att fira demokratin OCH att vi faktiskt har 12-årig förlovningsdag idag. Vi ska äta lite gott ikväll och sen följa valvakan någon timme men vi båda har en intensiv dag i morgon och behöver komma i säng rätt tidigt så vi får nog veta hur det går först i morgon när vi vaknar. Det ska nämligen både jobbas och väskorna ska packas för nu väntar roligheter igen i veckan som kommer.

Ha en fortsatt fin söndagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • E
  september 11, 2022

  Jag har oxå jobbat som valförrättare förut vid ett par val, kul och viktigt jobb men tyvärr passar det inte för mig längre men säger som du- spännande att fått deltagit från den sidan.

  • tiname@live.se
   september 11, 2022

   Visst är det! Så intressant att ha fått vara med i den processen. Kram //Tina

Previous
VISST ÄR DET MYSIGT MED HÖST ÄNDÅ…