Allmänt

EN FAVORIT I REPRIS… NU ÅKER VI TILL MALLORCA IGEN…

Ja då var det dags att plocka fram sommarkläderna igen då. Ni som hängde med här inne förra hösten minns säkert att vi var ett stort kompisgäng som reste till Mallorca några dagar i september för att fira en kompis som fyllde 50. Nu gör vi om resan eftersom det var så fantastiskt roligt och härligt förra året. En favorit i repris helt enkelt fast utan 50-årsfirande den här gången. Några som var med förra året följer inte med den här svängen och några nya kommer till men vi blir runt 25 stycken som sammanstrålar i Illetas om några dagar. Några har redan landat in på Mallorca och väntar in oss andra, vi reser i morgon och övriga landar in på onsdag och torsdag.

Vi bor alla på samma hotell och de som vill hänger tillsammans på dagarna. Vill man hitta på något på egen hand så gör man det. På kvällarna sammanstrålar vi och äter middagar ihop och en av dagarna blir det en båtutflykt, precis som förra året.

Med det här gänget har man inte tråkigt en endaste sekund och jag känner mig säker på att vi kommer att få minst lika roligt och härligt under årets kompisresa.

Dags att packa väskorna nu och vill ni inte vänta på nästa blogginlägg så kommer jag att uppdatera på Instagram löpande @tiname_insta.

Vi ses på Mallorca!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *