VISST ÄR DET MYSIGT MED HÖST ÄNDÅ…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex och Ellos.

Idag när vi var ute och gjorde några ärenden så var det så där friskt och höstigt ute. En klar luft som gick lätt att andas in och det var precis lagom varmt för att slänga på sig en poncho bara. Även om juni är min favoritmånad och jag älskar sommar och sol så tycker jag att det är mysigt att få byta ut sommarkläderna mot lite mer höstiga plagg nu.

Idag har jag på mig ett par vida bruna byxor som ni hittar HÄR. Det verkar vara en strykande åtgång på dem men de finns kvar i svart och kanske finns de kvar i butik. Supersköna och de sitter väldigt bra. Jag brukar annars ha en väldig utmaning i att hitta byxor som passar min kroppsform. Min skjorta finns HÄR och den har lite roliga detaljer i form av knappar på sidorna. Den mysiga och sköna ponchon hittar ni HÄR.

Ikväll blir det en lugn hemmakväll i TV-soffan. Minns inte när vi bara vara hemma en hel helg och bara tog det lugnt. Det har varit full fart ända sen i våras känns det som vilket har varit fantastiskt kul. Men jag uppskattar att bara hänga hemma och inte göra någonting lika mycket. Vårt stockholmshem skulle verkligen behöva lite kärlek nu för det känns som att vår lägenhet mest har varit en övernattningslägenhet de senaste två åren. Så jag ska smida lite planer ikväll tänker jag. Per blir alltid orolig när jag smider planer haha…. som den ekonom han är! En rimlig oro ändå…

Ha en fortsatt skön lördag hörreni så hörs vi säkert i morgon.

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  september 11, 2022

  Tycker om de olika årstiderna men gillar sommaren bäst. Men det har varit mysigt att vara hemma i Sverige och fått lite höstfeeling.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   september 11, 2022

   Är helt enig med dig. Sommaren är bäst! Förstår att det är härligt för er att få umgås med nära och kära. Kram //Tina

Previous
NEJ DÅ, JAG HAR INTE GLÖMT… HÄR KOMMER RECEPTET PÅ JACOBS LERPOTTASILL…