Allmänt

ATT FÅ VAKNA UPP TILL DET HÄR…

Vilken krispig vinterdag vi fick idag. Tänk om alla vinterdagar kunde vara som den här? Vilken energi det ger när solen äntligen tittar fram, eller hur?

Annat var det igår. Vi hade lagt in i vår veckoplan att vi skulle åka till IKEA igår kväll för att köpa några måste-ha-grejer men det blev ju ett sånt fasligt snöande och det kom rapporter om halka och olyckor så då bestämde vi oss för att gå ner på stan istället. Men när vi väl kom ut så hade det slutat snöa och då ombestämde vi oss och åkte ut till IKEA i alla fall. Om det var halt? Svar JA! Vi fick köra så försiktigt men belöningen var att det var typ folktomt när vi kom fram. Så skönt!

Idag har jag varit på Arlanda och jobbat och när jag kom hem mot kvällen så var jag bara hemma och vände för att sen gå ett par kvarter bort och njuta av en timmes massage. Det var välbehövligt kan jag säga. Hur stel är inte jag…

I morgon efter jobbet ska vi hämta upp lillpojken och det lilla flickebarnet på skolan/förskolan för att gå på en liten önskerunda inför jul. Det är en liten tradition som vi har. Och om jag får gissa så önskar de sig Pers pannkakor med sylt när vi kommer hem hit efter att de fått gå runt i butikerna och önskat sig saker.

Ha en fortsatt fin vecka!

KRAM!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *