Allmänt

PROMISE LITTLE… DO MUCH…

Hur härligt är det inte att vara ledig på en måndag? Inte för att jag brukar ha någon jobbångest på söndagar direkt men ändå… känslan av att ”jag har en dag till” är så förbaskat skön. Jag hade en förhoppning om att jag skulle få en sovmorgon och att inte plåtslagarna skulle börja banka på taket vid 07-snåret. Och vet ni… jag blev bönhörd! Det blev en sovmorgon och en lång mysig frukost utan hammarslag. Sen rasslade jag av en massa grejer som jag inte hunnit att ta tag i och det var så skönt att få allt det gjort. Det kom också en snubbe och lagade vår tvättmaskin. Jag ringde idag och han kom inom ett par timmar. Sen blev det en sväng på stan och jag köpte bland annat en ny kalender för 2024. Jag är väldigt digital men en sak håller jag fast vid och det är en fysisk kalender. Jag har ett behov av att skriva då och då och i den får jag utlopp för det. Promise little. Do Much! Det får bli mitt nya mantra även om vi har några grejer som vi redan nu har bokat och bestämt inför kommande år.

Hoppas att ni har haft en lika fin uppstart på nya veckan som jag har haft!

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *