ATT FÅ VARA I NUET…

Hej!

Har ni tänkt på en sak… att nu när vi befinner oss mitt i den här mardrömmen som en pandemi faktiskt innebär så kommer det konstigt nog ändå ut en del bra saker ur den. En sådan sak är att vi faktiskt inte kan planera så mycket framåt. Vi har blivit tvungna att stanna i “nuet” och förhålla oss till det. Visst kan vi planera för jul och nyår och annat som ligger precis i närtid men allt annat som vi vanligtvis planerar för är ju lagt på is. Jag tänker framförallt på resor, studentfirande, fester, konserter, shower och allt annat som vi brukar planera in.

Jag är rätt bra på att vara i “nuet” i vanliga fall men jag gillar samtidigt att planera framåt och planera in aktiviteter på olika plan. Men nu finns bara “nuet” och på något sätt så har det lilla blivit större. Jag känner mig rätt tillfreds med det och känner att det har varit bra för mig att dra ner på tempot och landa i här och nu på ett sätt som vi inte gör annars. Vi är i stunden för det mesta och nu handlar allt annat mest om drömmar.

En dröm just nu är att vaccinet ska kunna få bukt med viruset framöver. Tänk om… tänk om jag till hösten kan få åka ut till jobbet på Arlanda och se och höra att det snurrar flygplan i luften. Tänk om jag kan få känna doften av flygbränsle och få uppleva att terminalerna är fyllda av människor som är på väg någonstans igen. Tänk om vi kan få slippa säga upp duktiga och kompetenta medarbetare i hundratal. Tänk om Philippa kan få fira sin student precis på det sätt som hon vill fira den utan en massa restriktioner, och tänk om vi kan få boka en resa igen. Tänk om våra ungdomar kan få börja gå på fest med sina kompisar, och tänk om jag kan få krama mina föräldrar igen. Tänk om vi kan få umgås med våra vänner och om våra småstjärnor kan få gå på lekland, teater och bio. Det vore något det hörreni.

Tankar så här på en måndagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  december 15, 2020

  Visst är det nuet som gäller. Men vi alla hoppas på en bättre och ljusare framtid, till det normala igen.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   december 16, 2020

   Ja nu håller vi tummarna för det! Kram //Tina

Previous
VI TOG TUBEN TILL RÅCKSTA…