KLÄNNINGAR TILL JUL OCH NYÅR OCH JAG HAR ETT RÖDMOSIGT ANSIKTE JUST NU…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos, H&M och Lindex.

Hej på er!

Nu är det inte långt kvar hörreni. Bara en vecka kvar till dan före dopparedan. Helt obegripligt ju… och jag som inte ens har hunnit att tänka på vad jag ska ha på mig varken på julafton eller nyårsafton. Jag har kikat runt lite för och se vad som finns och det finns ju fortfarande rätt gott om snygga klänningar kvar. Här kommer en lite blandad kompott av snygga blåsor som jag skulle kunna tänka mig.

HÄR hittar ni den röda klänningen. Den finns även i flera andra färger. Den silvriga finns HÄR.

Den röda med ett band i midjan finns HÄR. Den finns även i svart. Paljettklänningen med puffärm hittar ni HÄR.

HÄR hittar ni den svarta klänningen med en liten puffärm och HÄR en riktig festblåsa.

För att inte tala om den HÄR glittriga skapelsen som ju är en riktig nyårsklänning. Den svarta med puffärmen finns HÄR.

Den stickade klänningen i beige med rosett i midjan är ju så himla söt. HÄR finns den och HÄR hittar ni en riktig sköning. Den skulle vara mysig att ha på sig när man slappar här hemma i mellandagarna.

Ja, det var några klänningstips så här på onsdagskvällen.

Nu sitter vi här och väntar på att kvällens middag ska bli klar. Jag kom hem för en stund sedan efter att ha varit på en ansiktsbehandling. Min andra av tre så just nu är jag vääääldigt rödmosig i ansiktet. Men det känns så bra! Jag ska berätta för er vad det är för typ av behandling framöver.

Ha en fin onsdagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
ATT FÅ VARA I NUET…