Allmänt

HÄNT I VECKAN…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Lyko.

Ja här går det undan… Det var nyss måndag morgon och nu är det helt plötsligt onsdagskväll och över halva jobbveckan har passerat. Vad har då hänt i veckan? Jo, jag har äntligen kommit iväg till ”Gullan” på Salong Inside för att fixa mitt hår. Det var så slitet efter sommar, sol, bad och Covid (har tappat sjukt mycket hår efter Covid) men hon fick ordning på det och det var faktiskt inte så illa som jag trodde.

Jag brukar äta ett kosttillskott för mitt hår som jag tycker har effekt på riktigt. Har testat alla möjliga sorter men efter att ha haft ett uppehåll under sommaren så har jag nu tagit nya tag och börjat med en ny kur. HÄR hittar ni den sort som jag upplever är absolut bäst.

Vi har också firat lillpojken och det lilla flickebarnet som fyllt år. Det var väldigt svårt att fånga dem på bild. De var ”all over the place” med sina grejer om man säger så. Om de blev glada för sina presenter? Svar ja!

Loa hade fått önska sig vad han ville äta till kvällens middag och han valde kycklingklubba med ris. Pappan som tyckte att det lät lite väl trist så han trollade fram en massa röror, grönsaker, mango och såser till så det blev en riktig lyxmiddag av det hela.

Igår var vi hemma hos Vendela och lämnade av en massa grejer som vi tagit med till henne från Gotland…

… och idag har jag varit på Arlanda och jobbat. Vi kom båda hem rätt sent så det fick bli en hämtpizza från 800° som ligger här hemma på vår gata.

Det blev också ett glas rött till. Vi har ett systembolag som ligger längst ner på vår gata och de har nu nischat sig och har huvudfokus på vin på flaska och på det tillfälliga sortimentet. Det finns lite öl och det finns lite champagne/bubbel men vill man ha något annat så får man gå till en annan butik. För vår del så gör det ingenting för vi gillar vin på flaska men det muttras lite i kvarteret…

I morgon har jag hemmakontor igen och då ska jag jobba undan massor. Sen ska jag på AW med mina kollegor på kvällen och det ska bli så mysigt att få ses utanför jobbet och snacka lite skit.

Hoppas att ni har en fin vecka? Vi hörs!

KRAM!

En kommentar

 • Mamma C

  Ska till frissan i morgon och det ska bli skönt.
  Inte lätt att fora barnbarnen ibland, det har jag också blivit varse.
  Här är det flaska som gäller, men det finns dunkar numera att köpa i vissa affärer.
  Ha en bra dag.
  Kram Carin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *