BAKOM KULISSERNA…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Stadium.

Hej på er alla ni som tittar in!

Ni bli bara fler och fler och det är så roligt att ni vill hänga här inne med mig. Jag uppskattar er så mycket även om jag i de flesta fall inte känner er eller har träffat er IRL. Men det känns ändå som att jag känner er på något sätt eftersom vi ändå möts här inne på bloggen.

Jag tänkte jag skulle visa er hur det såg ut egentligen, bakom kulisserna, den där dagen då vi var och fotade de nya fina husen och lägenheterna i Lofsdalen som jag skrev om igår. När man släpper loss ett gäng damer med sina kameror ja då är det precis så här det kan se ut…

Helenas snygga och superstretchiga skidbyxor som ser ut som ett par vanliga byxor kommer HÄRIFRÅN.

Ibland blir man lite trött…och då vilar man lite…

… eller så “sittpausar” man i någon av alla sköna soffor som fanns både här och där. Den här bilden har jag lånat av HELENA.

Och när man är klar då pulsar man hem igen nedför backarna i snön.

Nu har vi ätit en god frukost på den fantastiska innegården här på resorten och ska ta tillvara på de sista timmarna här vid poolen. Packade gjorde vi igår kväll så det är bara att ta en dusch och fixa det sista. Jag kommer verkligen sakna det här badrummet med både inne- och utedusch och så snyggt i betong med alla detaljer. Ja, jag kommer sakna allt möjligt måste jag säga. En riktig höjdarsemester har vi haft. Vi ses hemma i Sverige!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
WINDY PÅ BEACHEN IDAG…