Mode

BÄSTA PLATSEN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos, Bonprix och Vero Moda.

Bland det bästa som finns är att gå ner till stranden och känslan när man ser att havet öppnar upp sig mellan sanddynerna, den är svårslagen. I går efter jobbet så var vädret så vackert så jag tog en PW längs med strandkanten. En liten dos av det här så fylls energidepåerna snabbt nu när jag är så allergitrött så jag mest bara vill sova hela tiden. Är ni fler som har det besvärligt med allergi just nu?

Tänk att inom kort kommer den här stranden vara full av människor som vill sola och bada. Igår var jag helt solo.

Långt där borta ligger Gnisvärds fiskeläge. Där brukar vi fira midsommar.

Och där skymtar ni Tofta Beach House. Dit ska jag snart med en hel hop härliga tjejkompisar.

Så bra det blev! Jag älskar att äta middag här och njuta av att följa solen när den går ner vid horisonten.

Igår var det sådär härligt glittrigt på havet.

Vid Surflogiet så är glampingtälten på plats. Nu börjar vi snacka sommartecken… Jag känner att man blev lite snuvad på våren i år. Det var vinter så länge och det är fortfarande så förbaskat kallt ute. Men om någon vecka är försommaren här. Det går fort nu.

Per är inne i Visby ikväll och spelar padel och jag ska lägga lite tid på att hitta en snygg röd klänning tänkte jag. Vi är bjudna på fest där damernas dress code är rött och rött är ju helrätt nu i vår och sommar. HÄR hittade jag en magisk variant. HÄR finns en annan. Bra pris på båda tycker jag. Jag skulle också kunna tänka mig ett par snygga byxor med en snygg topp till. HÄR och HÄR är två som är precis min smak.

I morgon väntar tandläkarbesök… fyyy vilken ångest jag har för det. Alltid lika jobbigt. Men sen ska jag jobba undan det sista och njuta av att det är helg igen.

Vi hörs!

KRAM!

2 Comments

    • tiname@live.se

      Tack! Tyvärr så har jag en visdomstand som stökar så den ska dras ut efter sommaren. Ser inte fram emot det :-(. Ha en fin helg! Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *