BERGIANSKA… EN OAS NÄRA OSS…

Inlägget innehåller reklamlänkar till MQ MARQET, KappAhl och Lindex.

Hej Svejs!

Idag har det varit rena rama sommarvädret så vi bestämde oss för att promenera längs med Brunnsviken ut till Bergianska Trädgården som är en botanisk trädgård som ligger i Frescati. Det är drygt fem km dit här hemifrån oss men om man inte vill gå dit så kan man ta bussen till Naturhistoriska och promenera ner till Brunnsviken. Vi har inte gått ut hit sen förra våren 2020 när vi precis hade tillfrisknat från Covid-19 och var ute och hämtade luft. Det var betydligt fler människor i rörelse idag än då kunde vi konstatera.

Jag invigde en ny outfit som jag shoppade i fredags och HÄR finns min supersköna tröja. Byxorna kommer från Zara men liknande till pangpris finns HÄR och HÄR. HÄR finns ett par som är mest lika mina.

På väg till Bergianska så passerar man Wenner-Gren Center vid Roslagstull, ner i tunneln och vidare ner till Brunnsviken.

Så fort man kommer hit så blir allt lugnt och stilla och man hör inget av trafikens brus. Långt där borta ser man Norra Tornen och Karolinska…

Man passerar Brunnsviksbadet och det var faktiskt en del som låg och solade i bikini här idag. Vi fick verkligen sommarkänsla och vi insåg rätt snabbt att vi hade tagit på oss alldeles för varma kläder.

För att ta sig till Bergianska så passerar men ett berg med både stentrappor och trätrappor och bitvis får man vara väldigt försiktig. Jag pratar nog mest med mig själv nu eftersom jag har en benägenhet att lätt snubbla och trilla omkull haha.

Vi åt lunch i Orangeriet och det blev en fiskgryta för oss. Den var supergod. Här finns också Edvard Anderssons växthus men vi gick inte in där idag.

Vi strosade omkring i den vackra trädgården istället. Visst är det något visst med näckrosor!

Dags att vända hemåt igen…

Vilken ljuvlig dag vi fick, eller närmare bestämt, vilken fin helg vi har haft. Pangväder och inget speciellt planerat så det har bara varit “go with the flow”. Nu väntar en ny jobbvecka och jag ska för första gången på länge jobba fem-dagarsvecka. Det känns ju hur konstigt som helst för jag har ju varit lite bortskämd med långhelger så det blir en liten omställning.

Ha nu en fin avslutning på den här helgen så hörs vi i veckan!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Kia
  september 26, 2021

  Va fint det ser ut 🙌💫😍

  • tiname@live.se
   september 28, 2021

   Det är verkligen ett jättefint stråk med utsikt över Hagaparken på andra sidan. Kram //Tina

 • Mamma C
  september 26, 2021

  Vilken härlig promenadsträcka vid vattnet.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   september 28, 2021

   Ja, det är så himla fint där! Kram //Tina

 • dianasdrömmar
  september 27, 2021

  Så härligt, vilket väder vi har kram

  • tiname@live.se
   september 28, 2021

   Ja det har varit underbara dagar. Men idag är det supergrått och trist :-(- Kram //Tina

Previous
SKÖN LÖRDAG OCH NU HAR JAG FÅTT TILLBAKA MITT STOCKHOLM …