Familj

NÄR MAN FÅR HÄNGA MED DE SMÅ…

Hej på er!

Ja som ni förstår så gick det i ett igår så jag hann inte titta in här på bloggen. Vi hämtade upp Loa och Majken på förskolan igår eftermiddag och det är verkligen en förmån att få ha dem så nära. Vi bor bara några få minuter från deras förskola så det är lätt för oss att kvista över och hämta upp dem då och då. Igår var det vackert väder så vi hade en liten fruktstund i Vasaparken innan vi gick hem till oss.

Barnen brukar vilja ha pannkakor när de kommer hem till oss så det blev det även denna gång. Det roligaste är nog när de får hjälpa till med att knäcka ägg och vispa.

Koncentrerade barn!

Lite senare kom pappa Jacob och deras faster Vendela också på vardagsmiddag men det blev en Pasta Bolognese för de vuxna istället för pannkakor. Mysigt att vi kan få till att ses lite spontant på en vanlig vardag.

Idag har jag varit seg som bara den. Jag har haft migränkänning hela dagen och inte varit riktigt på topp. Jag slumrade faktiskt till en stund på lunchen vilket gjorde att jag kunde ta mig igenom resten av dagen. Håller tummarna för att jag kommer att vara lite piggare i morgon.

Ikväll blir det soffhäng med serier. Har ni några bra tips så dela gärna med er.

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *