VI LYXADE TILL DET MED EN LUNCH PÅ STAN OCH IKVÄLL FIRAR VI FRIHETEN…

Heeeey!

Vilket glädjebesked vi fick idag! Äntligen är vi fria igen… efter två långa år. Två år som ändå har sprungit iväg i en rasande takt. Jag har svårt att förstå att det redan är två år sedan pandemin kom hit till oss. Det känns om att det var alldeles nyss på något märkligt sätt. Det känns som att två år bara har försvunnit ur våra liv…

Nu får vi göra allt det där som vi längtat efter så mycket och länge; gå till jobbet igen, kramas, gå på konserter, gå på fest och allt annat som vi alla saknat… men den stora frågan är om vi vågar? Jag ser framför mig att vi försiktigt kommer att treva oss fram…

Idag lyxade vi till det med en lunch på H10 inne i Visby. En liten minigalleria med ett café och några butiker. Hit brukade vi ofta gå när vi jobbade på PayEx som ligger precis i närheten. Då var det alltid proppfullt här men nu var det lugna gatan. Alla jobbar ju hemma så jag förstår att de måste ha haft det tufft under pandemin. Tyvärr märktes det också på maten idag. Inte alls som det var då…

Jag beställde in raggmunk med fläsk och Per en ljummen kycklingsallad. Dessa rätter brukar vara supergoda men idag var de inte tillagade med kärlek. Jag hoppas att det kommer att bli bättre när gästerna börjar komma tillbaka igen för den här lunchen gjorde ingen glad. Men det är ett supermysig ställe som jag unnar att få tillbaka sin glans!

Bra shopping är det här i alla fall!

Hur som helst så kändes det lyxigt att få lämna landet för en stund och slippa fixa lunchen själv.

Ikväll har vi skålat i champagne för den återvunna friheten och även om faran inte är helt över så är vi försiktigt positiva.

Ha en fin avslutning på den här underbara torsdagen så hörs vi!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 Comments
 • Anette Nilsson
  februari 3, 2022

  Hej
  Känns osäkert att öppna upp igen, tycker att det är förtidigt, då det är stor smittspridning ännu. Som tur är vi alla olika. Fira o njut 🧡

  • tiname@live.se
   februari 4, 2022

   Jag tänker som så att jag litar på experterna. De vet mer än vad jag gör men jag kommer ändå att vara försiktig tills jag känner mig mer säker. Tryggast så! Ha en fin kväll. Kram //Tina

 • Lena
  februari 4, 2022

  Kommer nog fortsätta att vara försiktig, hålla avstånd och vara noga med handhygien. Kramar får mina barn och barnbarn. Är visserligen trippelvaccinerad men tycker ändå att det känns lite osäkert. Man vill ju också att ovaccinerade fortsatt skall hålla avstånd mm. Har man inte redan nu tagit vaccinet är jag i alla fall tveksam till om man följer några förhållningsregler.

  • tiname@live.se
   februari 4, 2022

   Samma här. Jag vågar inte ropa hej och kommer vara fortsatt försiktig men jag är så glad över att ingen myndighet kan bestämma över mig längre. Bara känslan är värd så mycket. Sen finns det de som alltid de som är oförsiktiga. Kram //Tina

 • Monika
  februari 4, 2022

  Tycker att bilden på din rätt ser jättegod ut med fint fläsk och framförallt ser lingonen läckra ut. Raggmunk är en favoriträtt men den måste vara frasig och fint stekt, inte stabbig.
  Kram Monika

  • tiname@live.se
   februari 4, 2022

   Det såg så gott ut men raggmunken var torr och stampig och baconet kändes som att det legat i värmeugn länge. Nästa gång lagar jag själv :-). Kram //Tina

 • mamma C
  februari 4, 2022

  Inte klokt att det är två år snart.
  Jag kommer så väl ihåg när det blev lock down här hos oss. Jobbade då och var på jobb i Malaga och en väninna ringer till mig och undrar om hon ska köpa mjölk till oss för Spanien kommer att slå igen allt, Vaaaaa 😲. Motorvägen var nästan öde på hemväg och de elektroniska skyltarna på vägen visade varningstexter om covid-19.
  Ja jisses vilka år vi haft, nu får vi verkligen hoppas att det bara blir bättre.
  Ha en bra fredag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   februari 4, 2022

   Helt galet verkligen att detta pågått i två år och ni hade det ju det verkligen tufft. Ja nu måste det vända förhoppningsvis. Ha en fin fredagskväll! Kram //Tina

Previous
1:A FEBRUARI, TEATIME OCH EN SNICKARE PÅ BESÖK…