Inlägget innehåller reklamlänkar till MEDS.

Hej Hej!

Idag var det trögt tyckte jag… segt att gå upp, en lång dag och en förkylning som ligger och lurar. Jag har motat den med anti-virustabletter och nu är den på väg bort innan den riktigt har fått fäste. HÄR kan du kika på vilka det är. Jag har inte vågat skriva om det tidigare (peppar peppar ni vet) men det är faktiskt två år sedan jag var förkyld senast. Den där hemska förkylningen med en hosta som aldrig ville ge med sig. Sen dess har jag kört på våra favoriter som har blivit så populära så att de ofta är slut överallt när man vill få tag på dem. Jag måste köpa upp ett litet förråd nu inför att vi ska ut och resa om några veckor.

En Blue Monday på alla plan… ni vet den där sista måndagen i januari innan lön som brukar kallas för årets deppigaste dag. Jag är ingen deppig person direkt men idag hade jag nog en släng av lite blues… kände mig oförklarligt låg idag men som tur är så har det vänt nu och jag är tillbaka till mitt vanliga jag. 

Jag har fått meddelanden om att ni tycker att det är svårt att kommentera på bloggen och att den funktionen inte alltid funkar. Jag har märkt samma fenomen när jag ska försöka kommentera på andras blogspotbloggar periodvis men eftersom min blogg är på väg att flyttas över till en annan plattform snart så lägger jag inte ner någon energi på att försöka få ordning på det. Jag hoppas att ni kommer att hänga med dit och att det ska funka bättre framåt. För det är ju så kul att få läsa de kommentarer som ni lämnar. Då vet jag att ni faktiskt finns på riktigt där ute.

Ha en fin måndagskväll. I morgon efter jobbet har jag tänkt att investera i ett nytt spännande och välbehövligt inköp. Jag håller tummarna för att det jag vill ha finns i lager. Vi hörs vidare om vad det är…

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
NÄR MAN FIRAR JUL I EFTERSKOTT MED RACLETTE…