Mina dagar

I väntans tider

 Inlägget innehåller en reklamlänk till NetOnNet.

Halloj!

Det här var vad vi pysslade med i kväll efter jobbet; vi var och spanade in en ny dator till mig. Jag fick en MacBook Air av Per för snart åtta år sedan och jag älskade den från första stund. Och som den har fått jobba. Jag har jobbat med mina bilder och surfat runt som bara den och sen jag började blogga för snart sju år sedan så har den fått slita ännu mer. Med all rätt så är det dags för min älskade Mac att få gå i pension nu för den är så trött. Batteriet har gjort sitt för laddningssladden måste sitta i hela tiden annars slocknar den. Den är trög och allmänt svajig. Ibland så ”svimmar” den liksom och jag får på olika sätt återuppliva den. Dagen då den kommer att slockna för evigt närmar sig med stormsteg så det var dags att investera i en ny. 

Att det skulle bli en ny MacBook Air var det ingen tvekan om. Den är lätt att hantera och lätt att bära på vilket passar mig bra eftersom jag alltid släpar runt på den. Att den skulle vara silvergrå igen var väl ingen större skräll även om den guldfärgade och den grå också var fina. Ett bättre minne och ett större lagringsutrymme har jag också satsat på så att jag ska slippa att radera så mycket vilket jag håller på med ständigt nu. 

Det bästa av allt var att den skulle finnas i lager så att jag kunde få ta med den hem och pilla med den redan ikväll men med min vanliga otur så var det fel på lagerstatusen så någon dator fick jag inte med mig hem. Nåväl, den blir hemskickad till mig om ett par dagar så jag får ha lite tålamod till helt enkelt. Det känns nästan som att man ska få en liten baby ju…

HÄR kan ni hitta just den dator som jag har valt.

I morgon blir det hemmakontor. Jag har en hel del att förbereda inför resan till Åre/Östersund på torsdag så jag hoppas på att komma in i ett sånt där härligt flow ni vet som det kan bli när man får sitta helt ifred och köra på. När allting bara flyter och lyfter… 

Ha en fortsatt fin kväll!

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *