BORT MED MYSDRESSEN OCH PÅ MED JOBBSTASSEN…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till H&M, Ellos och Kapp-Ahl.

Hej Hej!

Så här såg jag inte ut när jag gick till jobbet idag… men däremot när jag kom hem. Jag har ju suttit hemma och jobbat i mysdress i några veckor nu så det kändes ju rätt najs att få ta på sig lite jobbkläder igen. Det kändes nästan som den där första jobbdagen efter en lång föräldraledighet. Minns ni känslan, ni som varit med om den? Man känner sig lite “viktig” på något sätt…

När jag gick hemifrån i morse var blusen nystruken och fin men nu mot kvällen så var den tyvärr inte lika läcker…

En liknande blus i beige finns HÄR och HÄR. Mina svarta byxor är ett par klassiker från Hope men liknande till superpris hittar ni HÄR. Sneakers från K Cobler, skärp från Hermés och väska LV. En rutig kappa var ju förra årets raket så min finns tyvärr inte kvar men HÄR finns en annan fin rutig. Jag tycker absolut att rutiga kappor funkar även i vår och jag använder gärna förra årets trender. Köper jag något jag tycker om så brukar jag använda det plagget så länge jag vill och struntar totalt i om det är omodernt eller inte. Det är väl det bästa med modet nuförtiden; att man kan ha på sig precis vad man vill. Man är liksom aldrig “omodern”. Det viktigaste är ju att man klär sig i det man tycker om. Allt annat blir fel.

Något som inte var fel så var det vädret vi fick idag! Sol och varmt som tusan. Det sägs att det har varit 18°. Tack säger jag… Vi tänkte slå till med ett glas rosé i solen på balkongen när jag kom hem men innan vi kom på plats hemma efter att vi mötte upp varandra för att gå till matbutiken och handla middag så gick solen ner bakom takåsarna. Vi får spara det till en annan kväll helt enkelt för en rosédebut måste man ju göra i solen, eller hur?

Ha en fortsatt fin vecka!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  april 21, 2020

  Så känns det varje vecka nu när jag går och handlar. Det är då man fixar till sig lite extra, för man möter lite fler folk i affären.
  Annars är det löst och ledigt eller träningskläder som är på sedan den 15 mars.
  Kram Carin

  • E
   april 22, 2020

   hello snygging! Jag har ju vårdkläderna på varje dag och brukar vara trevliagre klädd privat bara för det ,men just nu ingen ork och lust till det heller…. Corona försvinn !!! Kram

   • tiname@live.se
    april 22, 2020

    Åh tack snälla! Är helt enig med dig. Jag villa att det här hemska viruset försvinner nu! Kram //Tina

  • tiname@live.se
   april 22, 2020

   Eller hur… det är liksom ingen idé att piffa till sig allt för mycket när man bara är hemma hela tiden. Tur att man kan rycka upp sig emellanåt. Kram //Tina

Previous
TRE AV FEM HAR FLYTTAT IN…