Mode

TRE AV FEM HAR FLYTTAT IN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Åhléns och Gina Tricot.

Hej!

Nu har jag äntligen tagit tag i det där med att hitta något nytt i klädväg nu till våren. Det har varit så trögt… lusten har liksom inte finnits där men nu har tre av mina fem önskningar i alla fall kommit på plats här hemma. Jag ville prompt ha en svart linneskjorta och den hittade jag HÄR. Så snyggt till byxor i vitt eller beige.

Vita jeans som är lite kortare i modellen och avklippta så att de är lite fransiga hade jag också bestämt mig för och de hittade jag HÄR. Storlekarna håller på att ta slut men liknande finns HÄR.

Och sen var jag på jakt efter en beige blus eller top men i avvaktan på att jag springer på någon i rätt nyans (för det är precis den här nyansen jag är ute efter) så får den här tishan duga. Jag älskar Carin Westers grejer. Bra kvalitet till riktigt bra priser! HÄR hittar ni den i beige till ett bra medlemspris. Nu ser jag att det är en strykande åtgång på just den här färgen men de finns flera andra färger och varianter som också är supersnygga. Den HÄR och den HÄR till exempel.

Vad mina två andra önskningar är ska jag visa er när jag hittat dem. Jakten fortsätter…

Hoppas att ni har haft en bra uppstart på veckan. Lite trögt med måndag… som alltid men annars känner jag mig pigg igen. Jag har lite hosta kvar men den kommer oftast sent mot kvällen och håller inte i sig så länge längre så i morgon ska jag vara på plats på jobbet tänkte jag. Känns lite underligt. Det var ett tag sen jag var där…

KRAM!

2 Comments

 • Mamma C

  Vita jeans det är något som jag också skulle vilja ha. Vi får se om man hittar några när de öppnar upp butikerna igen.
  Svart linneskjorta går till mycket och är supersnyggt.
  Är din t-shirt lite rosa i färgen? den var snygg i alla fall.
  Ha en bra dag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se

   Håller tummarna för att allt öppnar upp hos er snart och att du hittar ett par vita jeans. T-shirten är beige. Jag har helt snöat in på beige fast det inte alls är min färg egentligen. Jag blir rätt blek i den färgen men jag gillar den så då tänker jag att jag kör på den ändå :-). Ha en fin vecka! Kram! //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *