BRA ENERGI NU…

Ja nu har jag fyllt på med lite bra energi igen. Vi har fortfarande inget varmvatten och vi måste koka bort bakterier i vårt kallvatten men det finns positiva vibbar också. Jag har inte haft ont alls efter att jag drog ut min visdomstand; jag har bara svårt att komma ihåg att tugga på den andra sidan. Vi har också blivit lovade att varmvattnet ska fixas “innan helgen” men någonting säger mig att det inte kommer att ske. När rörmokaren förhoppningsvis dyker upp i morgon så kommer han förmodligen att säga att “nej, den här vattenberedaren kan jag inte laga… ni måste köpa en ny och det kan vi inte ordna på en gång”. Jag är mentalt förberedd…

Tillbaka till det som ger energi… Igår kväll var vi på en mysig middag hemma hos min mamma tillsammans med min syster. Vi passade på att duscha och tvätta håret när vi var där och hur ljuvligt och lyxigt kändes inte det.

Idag har jag varit på en fantastiskt härlig promenad längs med stranden med min fina kompis Maria. Hon var lite sportigare och snyggare klädd än jag haha…

Hemma hos oss var det svinkallt och det låg ett islager på vår altan hela dagen så man fick gå försiktigt för att inte trilla omkull. Så fort vi kom ner till havet så blev det hur varmt som helst. Solen värmde och vilken magisk stund det blev. Vi bara stod stilla där och pratade en stund för vi ville verkligen inte gå därifrån. Jag minns inte när jag såg solen på det här viset senast.

Vi konstaterade att vi verkligen älskar det här stället där vi båda har växt upp.

Så bra energi just nu vill jag sammanfatta det hela trots att det där vattenstöket förföljer oss och inte på långa vägar är löst.

En jobbdag kvar innan en skön helg väntar. Har inga större planer men på agendan har jag ett mysigt champagnemingel med ett stort gäng tjejer på lördag kväll och samtidigt ska Per först spela padel på eftermiddagen och sen blir det utgång med “grabbarna” på kvällen. Vi möts sen upp för att åka hem till Tofta tillsammans.

När vi är här på Gotland så vill vi ju göra så himla mycket men tiden bara springer iväg så det blir inte så mycket mer gjort än att jobba, träffa nära och kära och våra vänner som är vår absoluta prio 1 (och ha kontakt med hantverkare…). Jag skulle åka till smidesverkstaden som ska fixa hyllor och en plåt till väggen bakom spisen här hemma men det har jag knappt ens hunnit att tänka på. Det får bli nästa gotlandssväng.

Ha en fortsatt fin torsdagskväll så hörs vi!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
NU ÄR DET GJORT…