DET BLEV INGEN CHAMPAGNE…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Jotex och Royal Design.

Den här gotlandssvängen, den går nog till historien. En av mina söner undrade vad det är för – ursäkta uttrycket – “helvetesresa” vi är på haha. Det är väl inga större katastrofer… det finns värre men det har ju hänt lite för mycket på en gång. Alla tokerier med vårt vatten har ni ju fått ta del av i tidigare inlägg och något som ändå var positivt var att vi fick en ny vattenberedare i fredags.

Men vad händer då under fredagen… jo Per blir sjuk; feber och ont i kroppen och i lördags var det min tur. Det blev alltså inget champagnemingel för mig. Jag har sett fram emot det så himla mycket; att få umgås med 60 härliga damer och sippa på champagne hemma hos en grym kompis. Men det blir fler tillfällen att umgås framåt och champagnen får jag njuta av en annan dag. Jag ville också umgås mer med min mamma men det går ju inte nu när vi inte är pigga. Man kan bara skratta åt eländet… att den här trippen inte blev riktigt som tänkt.

I morgon är det dags att resa hem till Stockholm igen och nu längtar jag jättemycket efter att få komma hem och dona inför advent. Den här tiden är så himla mysig och jag håller tummarna för att de tagit bort byggnadsställningarna från vår balkong så att jag kan få göra den fin till vintern. Jag brukar alltid vara lite orolig för att våra adventsstjärnor som vi brukar ha i våra köksfönster ska sluta att fungera eftersom vi har haft dem i många år nu och jag har hittills inte hittat några andra som jag gillar lika mycket men HÄR hittade jag en jättefin till superpris. Kan ju vara bra att köpa hem och ha i reserv den dagen de lägger av tänker jag. Jag är också så kär i den HÄR julservisen. Vill ha!!!

Är ni taggade för att fixa inför advent?

Ha en fin söndagskväll. Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 Comments
 • Monika
  november 19, 2023

  Ibland undrar man hur mycket som kan drabba en, om man verkligen har gjort sig förtjänt av det.
  Stjärnan var fin och den där servisen har jag också tittat på, urfin.
  Kram

  • tiname@live.se
   november 21, 2023

   Eller hur! Man börjar undra vad det är som händer. Allt på en gång… Älskar servisen verkligen! Kram //Tina

 • Jenny
  november 20, 2023

  Stackare, usch det kan bli lite mycket ibland. Kommer ihåg när vi åkte till fjällen när barnen var små. Resan inkluderade samt både influensa för 3 personer och ett benbrott för ena barnet…. allt från örsta dagen. En vecka i fjällen utan någon skidåkning. Rolig anekdot, men inte lika roligt då. Men man kan inte annat än skratta åt eländet nu.

  • tiname@live.se
   november 21, 2023

   Visst är det så… när man är mitt i det så är det så deppigt men när man får lite distans så kan man inte annat än skratta åt eländet… Fy vilken otur ni hade 🙁 Kram //Tina

 • Mamma C
  november 20, 2023

  Nu får det väl räcka med en massa elände hos er.
  Krya på dig/er nu.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   november 21, 2023

   Håller med dig Carin. Nu räcker det! Tack vi är på gång nu. Kram //Tina

 • Lena
  november 20, 2023

  Låter inget vidare, hoppas ni får det lite lugnare framöver. Har satt upp julbelysning utomhus, mysigt när det är mörkt både när man kör hemifrån och när man kommer hem.

  • tiname@live.se
   november 21, 2023

   Åhh jag hoppas det också. Det räcker med motgångar nu tycker jag. Så mysigt med julbelysning. Jag längtar tills byggnadsställningen är borta från balkongen så att vi kan få julpynta lite där ute. Kram //Tina

 • Birgitta
  november 20, 2023

  Ibland är det precis som att när man drabbas av något elände så liksom följer några fler med i bara farten!🙁 Hoppas nu att ni får lite ”flyt” med hälsa, hemmafix och vän-träffar👍
  I helgen ska jag och dottern vinterpynta här hemma, åh som jag längtar efter både det och kommande adventsträffar. Avfrostade frysen i söndags så nu kan jag börja fylla på med julbak m.m. Älskar december och ”juletiden”🎄🧑🏼‍🎄, vill att den ska vara lääänge!
  Ha det riktigt gott!
  Styrkekram🧡

  • tiname@live.se
   november 21, 2023

   Ja det har verkligen “gått troll” i det här. Det kommer bara nya saker hela tiden. Men jag är positiv i grunden så jag vill tro att det nu ska finnas utrymme för adventspynt och en massa mys till jul nu framöver. Jag älskar också den här tiden. Tack så mycket!!! Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  november 24, 2023

  Men jisses! Nu får vi väl ändå hoppas att det räcker för er, för ett tag framöver!

  Så mysigt med den här tiden. Jag brukar normalt sett ha adventspyntat vid den här tiden, men i år är det som att min hjärna är en månad efter. Typ! Snart kommer väl julen att ha passerat utan att jag märkt nåt 🙂 Nä, men på söndag har jag tänkt fixa adventsfint.

  Kram Lena

Previous
BRA ENERGI NU…