Allmänt

NU ÄR DET GJORT…

Ja nu är det gjort… visdomstanden är väck men vilken ångest jag kände innan det äntligen var klart. Jag har dragit ut två visdomständer uppe tidigare vilket inte var några större problem men jag har hört så mycket om hur besvärligt det är att dra ut en som sitter nere så jag var så rädd. Men Towa min tandläkare fick mig att känna mig så trygg och efter tre sprutor med bedövning så var jag redo. Visst kändes det att hon vickade och kämpade med att få loss den men det gjorde inte ont och ips vips så var den borta. Hittills har jag inte haft ont alls och jag hoppas att jag klarar mig från att det blir något stök med såret.

Det jobbigaste har nog varit att jag varit så hungrig eftersom jag inte kunnat äta som vanligt så jag har gått omkring och dagdrömt om en massa goda maträtter. Eftersom jag gillar husmanskost väldigt mycket så handlade det mest om kroppkakor, stekt fläsk med löksås, inkokt lax etc. Helt galet… Ikväll har jag kunnat äta kyckling… men det är jobbigt att hela tiden tänka på att jag bara kan tugga på ena sidan.

Här hemma har vi fortfarande inget varmvatten så tur att vi har ställen där vi kan få duscha inne i Visby. Kanske löser det sig till helgen… men vi eldar i kaminen, kokar vatten och jobbar på för fullt här hemifrån om dagarna. I morgon kväll är vi bjudna till min mamma på middag inne i Visby; det ska bli härligt att få umgås igen och i slutet på veckan blir det mys med vänner.

Hoppas att ni har en fin vecka? Vi hörs!

KRAM!

2 Comments

 • Lena - gott för själen

  Skönt att få sånt där gjort och skönt att du inte har ont! Haha, maten. Det är mitt värsta. Om jag tänker på om jag skulle dra ut en tand så oroar jag mig inte alls för själva utdragen utan maten! Maten! Hur ska jag kunna vara utan mat i många timmar 🙂

  Ha en fin torsdag!

  Kram Lena

  • tiname@live.se

   Håller med dig… det är det värsta… att man inte kan få äta hur och när man vill haha… Kostnaden är inte heller kul. Det andra kan man fixa :-). Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *