Allmänt

BRUNCH PÅ BLIQUE I SÖNDAGS… OCH NU ÄR JAG PÅ GOTLAND…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos, Stenströms och Lexington.

Vi hade ju våra fina vänner Helena och hennes P på besök i Stockholm i helgen och i söndags var vi på Blique by Nobis och åt brunch. Blique ligger precis på gränsen mellan Vasastan och Hagastaden och förutom att bo där så kan man äta brunch, lunch eller ta ett glas i takbaren sommartid med en magisk utsikt. Vi har också varit där och ätit frukost någon gång. Det var under pandemin och då var det betydligt färre gäster på plats än när vi var där den här gången. Det fylldes på rätt snabbt efter att vi sladdade in vid 12.

Helenas snygga kappa hittar ni HÄR, och hennes skor HÄR.

Fina!!!

Vi startade upp med en Bellini.

Per, Helena och P beställde in en ”Full English” men jag är inte så förtjust i korvar, vita bönor och potatiskaka så jag beställde in en ”Super food avocado toast” med bacon. Fräscht och gott!

Sen var det dags att säga hej då för den här gången. Hoppas att det inte dröjer så länge tills nästa gång vi ses. Helenas blogg hittar ni HÄR. Hennes snygga väska hittar ni HÄR och hennes cape HÄR.

Resan över till Gotland gick hur bra som helst. Det blåste ingenting men man blir ju rätt trött när färjan inte kommer fram, förrän 00.00. Jag kämpade med att hålla mig vaken och lyckades faktiskt. Blev upphämtad och när vi kom hem till min syster så var jag så uppe i varv så det tog ändå en stund innan jag somnade. Men sen sov jag gott hela natten.

Vädret här på ön har varit rätt lugnt idag fram till eftermiddagen då det brakade loss. Det har toksnöat sedan dess och i morgon ska det också blåsa upp ännu mer. Sen får det vara bra va?

Ha en fortsatt fin kväll!

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *