MOT GOTLAND LITE TIDIGARE ÄN TÄNKT…

Posted on

Här landar jag in senare ikväll; i Visby hamn. Eller rättare sagt i natt. Det är ju oväder på gång… precis som alltid när jag ska ut och åka båt. Det slår aldrig fel så jag bokade om till ikväll i stället för att åka i morgon på ett stökigt hav.

Jag skulle egentligen ha bott hos min mamma nu när jag är på ön och inte hemma i vårt hus i Tofta men lilla mamma har dragit på sig en dunderförkylning så jag kommer att bo hemma hos min syster istället. Vi håller tummarna för att hon piggnar på sig så att vi hinner umgås lite innan jag åker tillbaka till Stockholm igen.

Snart dags att ta mig till Cityterminalen. Vi ses på Gotland!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  mars 7, 2023

  Hoppas resan över gick bra och ha en fin vistelse nu.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   mars 8, 2023

   Den gick finfint! Tack så mycket 🙂 Kram //Tina

Previous
FONDUEKVÄLL HOS OSS…