COVID IS IN DA HOUSE…

Posted on

Inlägget innehåller en reklam länk till MEDS.

Jaha, då var vi här igen då. Covid is in da house. Senast vi fick Covid så var det precis i början på pandemin. Det var innan man kunde testa sig och när vi blev sjuka så visste vi inte om det var Covid vi hade. Men med tiden klarnade bilden över vilka symtom man kunde få och när vi tog ett antikroppstest kommande sommar så stod det klart att det var det vi hade haft.

Till dess så har vi klarat oss utan att bli sjuka… fram till nu. Per blev lite risig i veckan som gick. Lite trött och när vi tänker efter så hostade han nog till några gånger hit och dit. Men efter ett par dagar så var han pigg igen. Vi tänkte inte ens på att det skulle vara Covid. När jag vaknade igår morse och var så hes så att jag bara kunde kraxa fram det jag ville så började jag väl undra lite. Jag var jättetrött hela dagen och vilade en del men inget mer än så. Idag har jag fått tillbaka min röst och jag hostar lite men i övrigt är jag pigg. Jag tog ett test ändå och visst var det så att det visade positivt. Det trodde jag faktiskt inte för den här gången känns det helt annorlunda mot vad det gjorde första gången. Säkerligen så är det samma som Per hade och sen fick jag en liten “present” av honom.

Jag måste tipsa er om de här antivirustabletterna som jag gillar skarpt. Jag inbillar mig att de hjälper som förbyggande men även som lindring om man är för sen på bollen och hinner bli sjuk. Inte för att jag vet om de hjälper mot just Coronavirus men jag chansar inte och jag har tagit dessa sedan igår morse när jag vaknade. Kanske gör de att jag kommer lite lindrigare undan. Vi har alltid minst ett paket hemma och vi brukar köpa våra HÄR eftersom de är minst 20 kr billigare där än på andra ställen. De brukar ofta vara slut så man får passa på när de finns i lager.

Ikväll skulle vi ha haft barnen här på middag. Det var bara att ställa in. Per är förvisso frisk igen men jag får vara isolerad tills det hela ger med sig.

Ha en fortsatt fin söndagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  augusti 8, 2022

  Aldrig hört talas om dessa tabletter tidigare. Men det kanske är något man ska köpa när man är i Sverige.
  Krya på dig.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   augusti 12, 2022

   Jag brukar vara skeptisk men jag tycker att de här har effekt. Tack Carin! Kram //Tina

 • Butta
  augusti 9, 2022

  Ska det inte vara två lika skarpa röda ränder, skiljer de sig åt eller bara ett då är det negativt? Tyckte det stod så i mitt paket, som jag inte har kvar!

  • tiname@live.se
   augusti 12, 2022

   I mitt paket stod det att om man får en andra streck, oavsett hur svagt det än är, så tyder det på att man med största sannolikhet har Covid. Jag tolkade mitt streck som att jag hade Covid för det jag tyckte strecket ändå var rätt framträdande. //Tina

Previous
MAN KAN HA DET HÄRLIGT TROTS ATT LEDIGHETEN ÄR ÖVER…