ELVIS HAS LEFT THE BUILDING…

Ja, det blev visst några dagars uppehåll här. Vi fick ju Covid igen för andra gången och det följde samma mönster som senast. Per märkte knappt att han var sjuk och jag fick några dagar extra med heshet, hosta och trötthet. I övrigt så har jag känt mig pigg. Vi fick ställa in några grejer vi planerat in vilket var trist men igår var vi på banan igen. Jag hostar förvisso lite på nätterna och ibland även någon gång dagtid men det är en irriterande torrhosta och inget mer. Senast hostade jag i minst ett par månader men jag hoppas att jag kommer lindrigare undan den här gången.

Sååå Elvis (läs Covid) has left the building. Skönt!

Det var också skönt att slippa tänka på att man kanske skulle bli smittad när vi tog bussen in till Visby i går kväll för att möta upp fina vänner för en kväll på stan. Det var dags för Per att kvittera ut ytterligare en 50-årspresent. En kväll på ett av våra absoluta favorithak; Surfers.

Bilden ovan… min fina kompis Kia och jag. Kia som jag har känt i all evighet – fasen vad jag tycker om henne. Vi har varit igenom så mycket glädje och sorg under alla år som vi har hängt ihop och vi finns alltid för varandra oavsett vilka vägar våra liv tar sig i uttryck. En sådan vänskap skojar man inte bort.

Vi startade upp med en fördrink på Cavabaren. Tidigare hette det här stället “Krönet” och det här stället har en av de vackraste utsikterna i Visby.

Vi jobbade oss framåt mot “front row” och till slut fick vi sitta här och njuta av den magiska utsikten. Vi konstaterade att inga bilder i världen kan göra den här utsikten rättvisa.

Lite senare gick vi några få meter ner till Surfers där Kias son, och min gudson Daniel välkomnade oss.

Och vilken kväll vi fick. Magiska drinkar och den godaste maten som alltid. Vi brukar oftast köra på våra favoriter men den här gången beställde vi in allt på menyn och delade på allt. Såååå galet gott!!!

Lite senare dök äldsta sonen och hans sambo också upp och gjorde oss sällskap. Mysigt! Sen var det tack och godnatt och taxi hem till Tofta.

Idag var det back in business men dagen var ju inte sämre än att den bjöd på en mysig lunch med en annan fin vän som jag tycker så otroligt mycket om. Jag vet att det är så klyschigt att säga det men jag är så rik som har så många fantastiska människor i mitt liv.

Idag var det hon och jag; fina Maria!

Nu ska vi njuta av de sista dagarna här på ön. Vädret ska bli strålande och vi ser fram emot en lugn och skön helg. På onsdag reser vi tillbaka till Stockholm igen och jag längtar faktiskt dit nu. Jag längtar efter Vasastan, vår lägenhet och storstadspulsen, OCH jag ser fram emot att få träffa mina kollegor på Arlanda igen.

Ha en underbar fredagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Kia
  augusti 12, 2022

  Ja vilken kväll vi fick 🙏❤️💫och så glad och tacksam för vår vänskap 🥰😘

  • tiname@live.se
   augusti 13, 2022

   Fina fina vän! Vi har alltid varandra oavsett vad som händer <3. Kramar till dig //Tina

 • Mamma C
  augusti 13, 2022

  Bäst att klämma ut det sista av den fina sommaren innan ni lämnar ön för storstadspulsen.
  Ha en fin lördag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   augusti 13, 2022

   Eller hur! Vi gör våt allra bästa. Kram //Tina

Previous
COVID IS IN DA HOUSE…