DÅ SÄGER VI HEJ DÅ GOTLAND FÖR DEN HÄR GÅNGEN…

Hej Hej!

Vi har verkligen haft tur med vädret under våra två veckor vi har varit här på Gotland. Vi har haft fler soliga dagar än grå och vi har fått så många sköna lunchpromenader. Så rofyllt att vandra längs med strandkanten! Vi har varit nere vid stranden nästan varje dag och det är verkligen svårt att slita sig därifrån. Särskilt svårt var det igår när det var sista vändan ner dit för att säga hej då Gotland för den här gången.

Nu har Tofta Beach House stängt för säsongen och öppnar inte upp förrän i mars igen. Lite synd ändå för det vore så mysigt att kunna sladda in där efter en bitig vinterpromenad på stranden.

På ett sätt känner jag mig inte klar med Gotland den här svängen men samtidigt så längtar jag efter att få komma hem till vår lägenhet hemma i Stockholm och landa ner där. Det är alltid dubbla känslor kring det men numer vet jag att jag alltid landar ner jättesnabbt varje gång oavsett vart jag är. Känner mig hemma både här och där och jag mår bra av att få byta miljö då och då.

Men nu är det dags att ta tag i baksidan med att ha två boenden… packningen. Ingen återvändo!

Vi ses i Stockholm!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
FAMILJEBIO…