DÅ VAR DET SLUT PÅ DET ROLIGA…

Posted on

Ja nu sitter man här igen framför jobbdatorn och knattrar… Mina fem veckors semester är över och jag frågar mig själv… vad hände egentligen? Nyss var det midsommar och nu åker vi snart hem till Stockholm. Juli månad blev en ostadig historia även om jag förstått att vi här på Gotland ändå har haft det rätt hyfsat vädermässigt. Jag såg framför mig att vi skulle kunna hänga på vår altan lika mycket som vi gjort alla andra år men det blev vi blåsta på. Det har blivit småstunder hit och dit när solen varit framme, och kvällarna när vi kunnat sitta ute och äta, de har varit få. Oftast har vi kunnat laga maten i uteköket men äta har vi fått göra inomhus.

Vi har ändå grillat så mycket vi kunnat mellan skurarna och nu har vi bestämt oss för att satsa på en gasolgrill till nästa år. Nu har ju Per fått sin “Man Cave” och har plats för en större pjäs som kommer underlätta när vi är många.

Den senaste veckan har vi varvat att umgås familj och vänner och däremellan har jag faktiskt mest sovit. Jag känner mig överlag piggare men ibland blir jag helt orkeslös och med jämna mellanrum blir jag så sänkt att jag måste lägga mig och vila. Jag har inte orkat att få till några blogginlägg de här dagarna men några dagar kvar med penicillin och sen hoppas jag att jag kan få komma tillbaka till mitt vanliga jag igen. Jag hade så gärna velat åka på några utflykter runt ön sista veckan av semestern men det har jag inte orkat. Men jag hoppas på att få till några innan vi vänder hemåt.

Men även om känslan är att det nu är slut på det roliga, att sommaren är över och hösten är på ingång eftersom det idag har regnat hela långa dagen så har vi faktiskt en hel del roliga grejer inplanerat den närmaste tiden. Vi ska upp till Fårö en sväng till, jag ska på en LUS och vi har ett par middagar med vänner att se fram emot. Det blir en fin avslutning på den här gotlandssvängen.

Ha en fortsatt fin vecka!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  augusti 2, 2023

  Tiden går alldeles för fort och i Sverige försvinner sommaren så himla fort.
  Ha en bra onsdag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   augusti 6, 2023

   Ja så är det 🙁 Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  augusti 3, 2023

  Ni har det så himla fint där på er uteplats. Så trevligt och mysigt! Trist att ni inte kunnat använda den så mycket nu när ni ändå varit där så länge. Men vilken tur att det kommer nya tillfällen och nya somrar! 🙂

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   augusti 6, 2023

   Tack snälla du!!! Ja vi får hoppas på fler soliga somrar för det är ju där ute man vill vara under sommarhalvåret. Kram //Tina

Previous
EXAMENSFIRANDE…