Familj

EXAMENSFIRANDE…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Bagaren & Kocken och Stor & Liten.

Firanden duggar tätt nu. Häromkvällen samlades vi i familjen; alla vi som kunde, och mina barns pappa med fru för att fira vår älskade Vendela som innan sommaren tog sin examen som Frontend utvecklare. Jag är så stolt över henne som har klarat detta med bravur så det var så värt att firas.

Vi samlades hemma hos oss för en fördrink.

Klart man måste få presenter när man kommit i mål med sina studier…

… och från oss fick Vendela ett drinkset med tillbehör… och lite extra grejer. Ett liknande set finns HÄR.

Det lilla flickebarnet och lillpojken som under dagen varit på konsert med Theoz fick varsin pysslegrej i form av en stor krita som innehöll allt från kritor till klistergrejer. Mycket populärt! Inköpt på Lekia.

De fick också varsin såpbubblemaskin som också var superpoppis. Vi hade massor av bubblor över hela vår tomt. Jag tror aldrig jag har sett så många. De finns HÄR.

Utifrån Vendelas önskemål så blev det Tofta Beach House men ingen var gladare än jag för jag älskar TBH så det gjorde ingenting att vi hamnade där två dagar i rad.

Lillpojken slängde sig i en solsäng.

Vi beställde in varsin drink.

Klart att de små också skulle få en fin drink!

Vi startade med ostron och sen åt vi allt möjligt från den härliga menyn.

Solen gick ner och barnen hoppade omkring i vattenbrynet. Vackert! Jag tror att Vendela var nöjd med sitt examensfirande när vi rundade av en fin kväll.

Idag skiner solen och jag känner mig piggare. Förmodligen har penicillinet kickat in nu. Utslaget har också lugnat ner sig. Nu ska jag slänga mig i en solstol och sen framåt kvällen ska vi åka in till Visby eftersom vi är bjudna på middag hos fina vänner.

Ha en fin fredag!

KRAM!

4 Comments

  • Katarina Beer

    Så fint och mysigt examensfirande ju, tittar man på Vendela så tittar man ju på dej gud så lika. Gratta henne till sin examen stort ju.

    • tiname@live.se

      Haha, det är många som säger att vi är lika men jag har lite svårt att se det själv :-). Vendela hälsar och tackar för grattis! Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *