DET GÅR ÅT EN MASSA VED NU…

Hello!

Jösses vad vi eldar på. Under några dagar var det riktigt kyligt här hemma när temperaturen föll utomhus men istället för att vrida upp värmen så eldade vi i kaminen. Det räckte hur bra som helst. Annars eldar vi mest för att det är mysigt. Eftersom vi inte har så stort så räcker det med några vedträn varje gång sen håller sig värmen kvar länge. Det är så härligt att gå upp på morgonen, tända en brasa, äta frukost och sen sätta igång med dagens jobb. En bra start på dagen!

Nu har vi fyllt på med ved igen och numer räcker det för oss att köpa några säckar på macken. Förr när vi bodde i huset inne i Visby beställde vi hem flera kubik men nu räcker det fint med några säckar.

Idag har det varit full fart. Tråkigt nog går vi in i en ny omställningsprocess på jobbet för vi har ju ännu ingen flygtrafik att tala om. Ytterligare en intensiv period väntar men jag är taggad för att göra min del i den här processen så respektfull, värdig och korrekt som möjligt. När det är fullt upp så funkar jag som bäst så det är bara att se till leverera nu.

Nu ska jag leverera lite mat här hemma. Per och tjejerna är på väg hem och jag har lovat att ha maten någorlunda klar när de dyker upp.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  januari 21, 2021

  Skönt att ha en kamin som värmer upp, och en riktig mysfaktor med.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   januari 22, 2021

   Ja, det är så mysigt! Kram //Tina

Previous
DAGENS STYRKA…