NÄR MAN FÅR OVÄLKOMMET BESÖK…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Granit och Vinoteket.

Hej Hallå på er!

Och stort tack för den fina responsen jag fick på mitt förra blogginlägg. Jag själv gillar när bloggare ibland delar med sig av lite mer personliga grejer så jag tänkte att ni kanske också skulle gilla det. Jag har några teman kvar på lager som jag kommer att dela med mig lite längre fram.

Något jag inte gillar så är det när man få ovälkommet besök i skafferilådan. Suck… En dag upptäckte jag små svarta avlånga kryp i mjölet och fy fasen vad äckligt alltså… de var utanför mjölpåsen också så jag fick panik, läste på och slängde precis allt förutom exempelvis konservburkar där inget kan komma in. Vi tömde alla skåp och lådor i hela köket och gjorde ordentligt rent enligt konstens alla regler och nu har vi inte sett något nytt äckligt kryp så jag hoppas verkligen att de är väck. Vad jag förstår så kommer de där krypen med hem när man har köpt hem något från affären och oftast följer de tydligen med i ekologiska varor. Jag kommer aldrig mer att ha påsar med mjöl, socker etc ståendes i sina påsar så nu har det inhandlats ett helt gäng glasburkar med tättslutande lock för allt möjligt som vi förvarar i skafferilådorna.

HÄR hittar ni de stora burkarna och HÄR finns en mellanvariant. HÄR finns den minsta.

Men vi får välkommet besök ibland också som tur är. Johannes var här på middag igår och det var lika mysigt som vanligt. Härligt att han vill komma hem och äta mammas mat lite då och då. Älskade unge!

Nu väntar vi in en vinleverans från VINOTEKET och det är alltid lika spännande att få en vinbox med fina viner levererade hem till dörren. Vi har rätt fullt i vår vinkyl nu så i helgen måste vi knäcka en pava till middagen.

Ha en fin torsdagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • dianasdrömmar
  november 13, 2020

  Usch får ovälkommet besök av det slaget hade också det för ett tag sen kram

  • tiname@live.se
   november 13, 2020

   Ja fy visst är de otrevliga :-(. Kram //Tina

 • Mamma C
  november 13, 2020

  Inte kul alls när man blir varse detta.
  Här i Spanien har jag många burkar i köksskåpen. Det går inte bara att ha en påse ståendes, inte sommartid i alla fall. För då får man in de där yttepyttesmå myrorna i skåpen om inte allt är tätt.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   november 13, 2020

   Nej fy och usch! Tur det finns burkar 🙂 Kram //Tina

Previous
SAKER SOM JAG UPPSKATTAR…