DAGENS TIPS…

Inlägget innehåller reklamlänkar till H&M.

Hej Hej!

Jag tänkte jag skulle damma av ett “Dagens tips”. Det var längesen.

Oj vad det blåser här på ön just nu. Och ännu värre ska det bli i natt har jag förstått. Idag på lunchen gick jag en lång PW längs med havet och precis när jag gick ut så började det snöblandade regnet att vräka ner. Men jag ignorerade det och gasade på så när jag kom hem var jag precis dyngsur. När jag duschat så skulle jag ha velat en skön och snygg hemmadress att dra på mig. Istället fick jag dra på mig en udda kombo av ett par slitna mjukisar med en urtvättad collegetröja till. När jag såg mig i spegeln så blev jag ytterst medveten om att det är dags att göra något åt denna sorgliga syn.

Jag hittade den här kombinationen som jag tokgillar. HÄR hittar ni byxorna och HÄR finns tröjan. Jag älskar också färgen beige men den finns även i naturvitt.

I morgon ska vår bil besiktigas. Tänk att jag under alla år har lyckats klara mig undan att åka till bilbesiktningen. Det är karlgöra hävdar jag haha… så det blir Per som åker på det i år också. Jag ringer vår snickare istället och styr upp en utbyggnad av vår altan istället. En bra fördelning, eller hur?

Ha en fin måndagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Monika
  januari 12, 2021

  Kan konstatera att vi har liknande klädsmak för när du visar något blir det ofta beställning och så även denna gång. Mina coronahemmakläder ser så sjaviga ut så en uppgradering var nödvändig. Tack för tips.
  Kram Monika

  • tiname@live.se
   januari 12, 2021

   Vad roligt att höra att du gillar mina tips Monika! Jag är lite svårflirtad vad gäller kläder men när jag hittar något jag gillar så delar jag gärna med mig. Ha en fin fortsättning på veckan! Kram //Tina

Previous
LUGNET FÖRE STORMEN OCH IKVÄLL TÄNDER VI ETT LJUS…