STORYTEL READER – EN AV MINA FINA JULKLAPPAR…

Inlägget innehåller reklamlänkar till MEDS och till MQ MARKET.

Hej på er!

Oj vad jag blev pigg och glad idag när storm, regn och snö försvann, vinden la sig och solen kom fram. Underbart! Vi tog en snabb lunchpromenad på vägarna runt om där vi bor och vilken energi jag fick bara av att få slippa allt det grå för en stund.

Nu måste jag visa er en av mina julklappar som jag fick av Per; en Storytel Reader. Jag älskar den redan! Förvisso är det inget som slår att få öppna en ny fysisk bok. Den känslan… men att kunna ladda ner vilken ny bok som helst i den här lilla apparaten som är ungefär lika stor som en vanlig bok det är ju bara hur smidigt som helst. Jag tycker att det funkar jättebra och jag vande mig väldigt snabbt med att inte hålla och bläddra i en fysisk bok.

Ett snyggt fodral fick jag till också.

Jag har rasslat av en och annan bok den senaste tiden och de var bra alltihop!

HÄR kan ni hitta en Storytel Reader. Den är tydligen tillfälligt slut just nu men man kan lägga in en bevakning. Himla bra butik för övrigt. De har så mycket bra grejer till riktigt bra priser.

HÄR finns min svarta polotröja. Så bra kvalitet. Den blir inte nopprig alls så jag har passat på att investera flera tröjor i olika färger.

Vet ni, tidigt i morse ringde en tekniker till oss som landade in här hemma hos oss vid lunchtid idag. Han konstaterade att fibern var slarvigt installerad och att den tunna, tunna fibertråden legat klämd i sin dosa inne i huset. Det var det ena felet som gjort att vi har haft sämre hastighet och utrymme. Det andra felet som var orsaken till att det inte fungerade var att tråden gått av i dosan som sitter utanpå huset. Någon hade gjort något i andra änden av tråden så att den blivit spänd och till slut gått av hos oss. Tyvärr var han tvungen att kalla in en annan tekniker för att fixa detta men till vår stora förvåning så dök den snubben upp vid 13.30-tiden. En halvtimmes fix och nu funkar allt som det ska igen. Som tur är går detta som en reklamation så det är inget vi behöver betala för. Puuhhh…

Jag måste säga att när väl gotlandsteknikern hörde av sig i morse så har de fixat detta exemplariskt snabbt!

Nu har jag kört en timmes yoga och lagom när jag var klar så kom Per hem med glädjebeskedet att bilen gått igenom besiktningen. Bilen är rätt ny så jag var väl inte direkt orolig men skönt ändå. Nu är det dags att börja laga lite mat. Ikväll blir det fläskfilé med wokade grönsaker.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  januari 13, 2021

  Vilken fin och toppenbra julklapp du fick.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   januari 13, 2021

   Ja verkligen! Jag är så nöjd med den 🙂 Kram //Tina

Previous
DAGENS TIPS…