LUGNET FÖRE STORMEN OCH IKVÄLL TÄNDER VI ETT LJUS…

Hej allesammans!

Ja, här på ön har vi ett oväder på gång. Det ska visst blåsa upp rejält och då är jag så glad över att jag slipper att vara på havet. Men jag är gärna vid havet, även om det stormar så i morgon ska min lunchpromenad nog gå hit till familjens stuga i Gnisvärd. Det är lika härligt att vara här på sommaren när solen skiner och det är vindstilla som när det stormar och havet ryter.

Idag har vi “firat jul” med de yngsta i familjen. Det är så roligt att se hur de tillsammans har tänkt till kring vilka julkappar de skulle köpa till oss. Så genomtänkt och fint. Och så skönt att få träffa dem igen. Jag har lagat lasagne nu ikväll som ju är så gott men fy det är nog den rätten som är mest tråkig att göra. Det tar en sådan tid att laga den och det blir så slabbigt överallt. Jag brukar i alla fall lyckas förvandla vårt kök till ett kaos när jag lagar just lasagne.

Nu ska jag se ett nytt avsnitt av The Crown och så ska jag tända ett ljus för en fin väns pappa som nu har somnat in på grund av Covid-19. Så fruktansvärt orättvist och sorgligt…

Var rädda om er!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  januari 11, 2021

  Såg på nyheterna att det kommer bli oväder och snö i Sverige.
  Ha en ny bra vecka.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   januari 11, 2021

   Ja, det ska visst bli riktigt stökigt på sina håll. Tack detsamma! Kram//Tina

Previous
TOFTA STRAND OCH SUCK VILKET INTERNETSTRUL…