Mode

DAGENS TIPS…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos, Bubbleroom, Åhléns och Lindex.

Hej allesammans!

Ja nu snurrar dagarna på i full fräs här. Tempot är hyfsat högt och det levereras både det ena och det andra om dagarna. Igår hann jag inte med något bloggande alls för när jag slutade för dagen gick jag bort till mina små darlings som jag inte träffat på flera veckor. Så fint att få se dem igen. Det blev take away till middag och det var så skönt att slippa laga mat för en gångs skull. Sen var klockan helt plötsligt väldigt mycket och jag blev trött.

Men ikväll har jag lite energi över och surfade runt på lite nyheter som kommit in i butikerna. Jag delar helt enkelt med mig av det jag hittat som jag gillar.

Att jag gillar långa skjortjackor har nog inte undgått någon. Den i beige ovan finns med 25% rabatt HÄR. De snygga byxorna som passar så bra till hittar ni HÄR. 30% rea på dem just nu.

Den stickade klänningen hittade jag HÄR och kjolen… jag dööööör så snygg. HÄR finns den.

Jag har en liknande svart knytblus som jag har haft i många år. Jag tröttnar aldrig på den. HÄR kan ni kika på den.

Klänningen som kan trolla bort det där ”fluffet” som i alla fall jag har runt midjan finns med 20% rabatt HÄR. HÄR finns en variant med kort ärm.

Ja det var den här dagens tips.

Idag efter jobbet har jag varit och fixat både händer och fötter. Kelly som jag går hos hon kämpar som ett djur för att få sin business att överleva och jag gynnar henne så gärna. Jag känner mig trygg där och därför har jag valt att fortsätta med någon slags flärd. Det har ju annars inte varit allt för mycket av den varan det senaste året.

Ha en fortsätt fin vecka!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *