DAGENS TIPS…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Gina Tricot.

Hej på er!

Här kommer ett tips på en vansinnigt snygg jeanskjol som jag hittade ikväll när jag surfade runt. Just den här modellen är extra snygg med en lagom slits framtill. Dessutom älskar jag modet med höga midjor. Då kan man ju gömma eventuellt fluff som har en benägenhet att smyga sig på med åren. Ni hittar den HÄR.

Apropå att göra något åt fluffet så tog jag en PW idag mellan regnskurarna. Jag hann också precis köra ett styrkepass på altanen innan det brakade loss igen. Det här med att träna hemma är verkligen min grej. Då behöver jag inte passa några tider, packa väskor och annat som gör att jag tycker att ta emot. Nu kan jag bara gå ut och köra. Bra musik i lurarna så går det som en dans. Den HÄR är min favorit just nu. Den gamla Roxettedängan som Frida Öhrn har gjort till sin. Hon låter som en blandning mellan Marie Fredriksson, Laleh och henne själv. Älskar den här versionen!

Nej nu lägger vi den här regniga dagen till handlingarna. Vi vänder blad helt enkelt.

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  juni 17, 2020

  Kommer ihåg när man sydde själv dessa jeanskjolar av sina gamla slita jeans. Men en kortare modell blev det, snyggt är det i alla fall.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juni 17, 2020

   Ja men eller hur! Jag minns också det. Det var tider det!!! Kram //Tina

Previous
GULT TEMA PÅ ALTANEN I ÅR OCH EN MYSIG EFTERMIDDAG MED DEN YNGSTA…