Allmänt

GULT TEMA PÅ ALTANEN I ÅR OCH EN MYSIG EFTERMIDDAG MED DEN YNGSTA…

Hej!

Klockan är 20.30 och här sitter jag på altanen och bloggar. Vilken varm och skön dag vi fick! Mitt på dagen, när det var som allra varmast pausade vi och åkte in till Visby för att köpa lite växter till altanen. I år är det ljusgult tema som gäller för oss. Jag har blivit helt förälskad i ljusgula växter så grönt och gult är det som gäller. Vi köpte också upp oss på en massa kryddor som jag ska visa i ett annat blogginlägg framöver. Lilly, yngstingen i familjen har också drivit upp tomatplantor som vi placerat ut idag. Egna tomater är ju bland det häftigaste som finns.

Soffan är gjord av lastpallar som byggts in och de där plaststolarna köpte vi för att ha något så länge tills vi hittar några som vi verkligen vill ha. Vi har inte hittat dem än men jag vet ungefär hur de ska se ut… Vi letar vidare!

En humle fick också följa med hem. Förhoppningsvis kommer den att slingra sig snyggt upp längs med stolpen så småningom.

Och sen umgicks vi med den yngsta i familjen. Fina Lilly!!!

Far och dotter smider sommarplaner…

Sen var det dags för pappan att följa dottern till bussen eftersom det väntar kompishäng ikväll.

Vilken kalashelg vi fick! Nu väntar regn och rusk men vad gör väl det, vi ska ju ändå jobba och har vi tur så blåser det bort tills på fredag då det är dags att fira midsommar.

Har ni haft en fin helg och lika fint väder som vi?

Ha en fin uppstart på nya veckan!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *