Allmänt

DAGS ATT BÖRJA RUNDA AV…

Vilka fina höstdagar vi har haft i helgen. Det var vi värda efter en grå och blåsig fredag. Per kom hem mot kvällen i fredags efter att ha varit på en jobbresa så vi hade en lugn och skön kväll här hemma. Igår skjutsade jag ungdomarna hem till sin mormor eftersom de skulle spana in hennes nya lya och igår kväll var vi på middag hos fina vänner tillsammans med gemensamma kompisar som också bor här i krokarna. Så roligt!

Idag passade vi på att ta en promenad i det sköna vädret och även om mycket ännu är grönt här så börjar naturen att skifta färg. Oktober är galet vacker här på ön.

Sen eftermiddag sladdade ett par toftavänner förbi på söndagsbubbel och charkisar. Det är så kul att vi har så många fina vänner här ute på landet. En del har sina boenden som fritidshus och är här över somrarna och på helgerna, och en del bor här permanent. Man behöver liksom aldrig känna att man är isolerad här ute på vischan.

Ja nu är det dags att börja runda av här på Gotland för den här gången. Jag längtar faktiskt efter mitt stockholmsliv nu och ser fram emot att få komma hem till vår lägenhet som behöver lite kärlek. Vi har inte varit där så mycket de två senaste åren så jag ser fram emot att få fixa och dona lite och få landa ner ordentligt efter en intensiv start på den här hösten.

Ha en fin avslutning på den här helgen så ses vi igen i Stockholm.

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *