HEMMA I VASASTAN IGEN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos och Jotex.

Ja nu är vi hemma i vårt Vasastan igen och resan hem från Gotland gick bra. Jag var lite orolig innan för det blåste så galet mycket igår men vi hade vinden i ryggen så det gick hur bra som helst. Vi bar upp våra grejer i lägenheten, parkerade bilen i parkeringsgaraget vid Odenplan och landade sen in här hemma. Det känns så mysigt att få komma hit igen och veta att nu kommer vi att vara här ett längre tag än en vecka i taget. Jag har inte haft någon inredningsinspiration alls under lång tid men nu börjar den ådran att vakna till liv känner jag och jag ser fram emot att bara vara hemma och fixa och dona.

Jag är ut efter några extra kuddar till sovrummet och HÄR har jag hittat kuddar som jag tror skulle liva upp det här rummet lite.

Här vill jag ha en karaff med vatten eftersom jag ofta är törstig när jag vaknar till på natten. Den HÄR tycker jag är så fin. HÄR finns snygga glas att ha till.

I sovrumsfönstret vill jag ha ett par ljuslyktor som passar ihop med blomkrukan och lampan och de HÄR tror jag skulle passa perfekt. Det skulle också vara härligt med en gosig matta att ha under sängen. Tänk att få sätta ner tassarna på den HÄR om morgnarna. Mysigt!

Jag hann inte mer än hem innan jag började smida planer som ni märker.

Idag har jag också varit iväg och tagit min fjärde dos vaccin. Än så länge känner jag inget av det men jag lär väl i alla fall få ont i armen förr eller senare. Håller tummarna för att jag klarar mig med det och inte får feber eller några andra reaktioner. Skönt att ha fått det gjort. Jag har ju haft Covid två ggr och det tycker jag räcker. Det är konstigt det där att man nästan har glömt bort den där pandemin nu.

Ha en fortsatt fin vecka!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
DAGS ATT BÖRJA RUNDA AV…