Allmänt

DAGS ATT PACKA VÄSKORNA IGEN…

Ja, nu är det dags att packa väskorna igen för en liten tripp. Nr: 4 i barnaskaran; Philippa landade in hos oss idag på väg till nästa äventyr. Hon ska nämligen plugga tyska i Berlin i några månader och vi hänger på och installerar henne där så i morgon eftermiddag bär det av.

Jag har aldrig varit i Berlin… så konstigt att det aldrig blivit av att jag åkt dit … så jag ser fram emot det så mycket! Både Per och Philippa har varit där tidigare men de har lovat att hänga med mig till alla sevärdheter som tur är. Men prio 1 är att se till att flickebarnet kommer på plats och få kolla in hennes skola men vi kommer att få en del tid över så har ni några bra tips på vad vi inte får missa så hör gärna av er!

Så i morgon mot kvällen landar vi in i Charlottenburg där hon ska bo. Bra kvarter! Det är tveksamt om jag kommer att hinna blogga något därifrån, men om inte så häng med på stories på Instagram (@tiname_insta).

Nu måste jag börja packa. Typiskt mig att göra det i sista sekunden.

Vi hörs!

KRAM!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *