Mode

ETT STORT TACK FÖR ALLA GRATTIS OCH HÄR KOMMER TIPS PÅ NÅGRA SNYGGA OCH SKÖNA PLAGG TILL HÖSTEN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex, Ellos, KappAhl och Bubbleroom.

Till att börja med så vill jag säga ett varmt och innerligt tack till er alla som hälsat grattis till oss i olika kanaler. Vi hade en fantastisk mysig firarkväll min Per och jag. 15 år tillsammans är ju verkligen något att fira ordentligt, eller hur?

Nu får vi också fira in hösten för nu måste man nog säga att sommaren är över för den här gången. Hösten är här och med den kommer suget att uppdatera höstgarderoben, i alla fall här hos mig.

Jag har redan klickat hem den där superfina ponchon i brun/beige som finns HÄR. Matcha den med en vit skjorta som ni hittar HÄR med 25% rabatt och ett par bruna byxor HÄR så har man ju en grym outfit. Ponchon finns även i en blå variant HÄR.

HÄR finns en beige variant med polokrage och HÄR en annan variant som jag också skulle kunna tänka mig att klicka hem.

En svart poncho med polokrage är aldrig fel och HÄR hittar ni den. Förra hösten köpte jag en tröja i Bouclé som var en av mina absoluta favoriter när höst- och vinterkylan trängde sig på. Den kommer att hänga med även den här hösten och vintern. Den hittar ni HÄR.

Ja det var några tips på sköna och mysiga höstplagg.

Fasen var dagarna rasslar på i full fart nu. Redan onsdag i morgon. Jag skulle egentligen varit hemma hos Vendela en kväll nu i veckan men hon är krasslig så det får vi skjuta på. Om ett par dagar landar nämligen Philippa in här och sen ska vi på äventyr i helgen. Då vill jag inte vara sjuk!

Ha en fin onsdag när den kommer!

KRAM!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *