Inredning

DE SISTA DETALJERNA PÅ PLATS…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Royal Design.

Ja men sådärja! Då har hyllor och stänkskydd bakom spisen äntligen kommit på plats. Det tog sin lilla tid men nu har snickaren varit här och fixat. Vi hade ju en plan (som vi fortfarande ska skaka liv i när det blir läge) på att riva ut hela vår nedervåning och börja om från början för att få en bättre planlösning men det har vi fått skjuta på framtiden tills det blir bättre tider. Tills det blir det så gjorde vi en ”quick fix” som förvisso tog väldigt lång tid men som innebar en minirenovering av köket.

Det får duga så länge!

Det blev nya bänkskivor och en ny diskho. Väggarna putsades och en ny spis och fläkt kom på plats. Putsen skulle vara avtorkningsbar men det visade sig att det var den inte alls så vi fick placera ett stänksskydd i plåt bakom spisen. Det funkar.

Hyllorna har en lokal plåtslagare här i Tofta fixat.

Den vita keramiken har jag köpt lite här och där hos olika keramiker här på Gotland.

Den klassiska betongljusstaken har Tove Adman gjort. Hon har lagt ner sin verksamhet nu så springer ni på en sådan här någonstans… köp om ni gillar! Skärbrädorna i återvunnet trä kommer från Stylemood som är en fin liten inredningsbutik som ligger några km från där vi bor. Där var jag för övrigt idag och hittade några fina grejer. Bland annat ett fint fat från Madam Stoltz. Till förra sommaren köpte jag några fina ljuslyktor just från Madam Stoltz. HÄR hittar ni dem.

Ja det var den här gotlandsvistelsen. Det gick så fort och i morgon kväll reser vi hem till Stockholm igen. Men först ska vi åka in till Visby på middag hos vänner.

Vi hörs!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *