Allmänt

TACK OCH HEJ FÖR DEN HÄR GÅNGEN…

Då är vi på väg hem till Stockholm igen. Sitter på färjan mot Nynäshamn och konstaterar att de här dagarna på Gotland, de bara försvann. Nu var vi här bara en knapp vecka så det är inte så konstigt att vi känner så. Vi vill ju alltid passa på att träffa familj och vänner men även få lite tid för lugn och ro. Och det fick vi ju till faktiskt även om det känns som att vi precis kom till ön. Vi rundade också av den här svängen med en middag hos vänner i går kväll och en fika hos min mamma idag innan vi körde ner till färjan.

Nästa gång vi kommer ner så hoppas jag på att våren har kommit en ordentlig bit på väg och att dunkappan är undanlagd för säsongen. För det har varit rätt kyligt på ön och vissa morgnar har vi vaknat upp till en snötäckt tomt.

Det har varit extremt mycket vatten överallt i år och det märktes även nere på stranden där bäcken som slingrar sig genom skogen mynnar ut.

Nu har jag fått min dos av hav så att jag klarar mig ett tag. Nu väntar skidåkning i Sälen och påskfirande med vänner och familj och förhoppningsvis en renovering av vår lägenhet.

Ha en fortsatt fin måndagskväll!

KRAM!

2 kommentarer

  • Ida

    Hur funkar det med stranden när vatten ”går” ner igen, kommer stranden rätta till sig själv eller måste man göra nåt åt det när det blir såna fåror? =)

    • tiname@live.se

      Den rättar till sig av sig själv när vattentrycket från ån minskar och vågorna från havet slår in. Den återställs alltid :-). Kram //Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *