Mode

HUR VI FIRADE INTERNATIONELLA KVINNODAGEN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex och Miinto…

Brukar ni fira Internationella kvinnodagen? Jag har ett gäng driftiga vänner som brukar samla ihop ett stort gäng tjejer för att fira denna dag riktigt ordentligt och det var inget undantag i år. I går kväll samlades vi; 35 kvinnor på Eden i Visby där vi åt och drack gott, surrade om högt och lågt och framförallt så blev det väldigt många härliga skratt tillsammans.

Men först…

… blev jag hembjuden till min fina kompis Kristin som bjöd på Champagne och plock. Och den där osten som ni skymtar bakom paprikan; Brillat savarin. Alltså den är så galet god! Perfekt till Champagne. Tips!

Jag är så glad för henne!!!

Kristins klänning har något år på nacken men HÄR hittar ni en massa fint från samma märke. Min blazer finns HÄR och mina byxor HÄR.

Och den här stjärnan då!!! Hon som är så vacker, driven och fixar de mest magiska festerna. Nancy har många strängar på sin lyra; hon driver inte bara Eden dit hon bjöd in oss alla i går kväll, hon driver även en frisörsalong och mycket mycket mer. Grym tjej och jag är så glad för att jag fått lära känna henne.

Hon fixade en magisk kväll för alla oss som var där!

Vi åt tapas hela kvällen lång och det var så gott. Det enda som fastnade på bild var brödet…

Som sagt… många skratt blev det och det är verkligen en ynnest att få umgås med dessa vackra starka kreativa tjejer som alla är så sköna på olika sätt.

Jag är så tacksam för dessa! De ger alltid mig en grym energi. (Lånad bild)

När det var dags att runda av så tog jag en taxi hem till Tofta och sen somnade jag med ett leende på läpparna! (Lånad bild)

Den här veckan på ön så har vi, förutom att ha träffa min mamma och min syster, också umgåtts med Lilly; minstingen i familjen som ska ta studenten till sommaren. Det ska bli mysigt! Älskar studenttiden. Idag har vi varit ute på en promenad och det var svinkallt. Snön for i luften så inget vårväder i sikte här inte. Ikväll ska vi se på Mello, så klart, så det blir en lugn kväll här hemma. I morgon är vi bjudna på middag hos vänner inne i Visby. Då ska vi styra upp Sälenresan vi ska på om ett par veckor. Yey!!! Och sen… ja på måndag, då vänder vi hem till Stockholm igen.

Ha en fin lördagskväll!!!

KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *