DEBUT PÅ KUNGLIGA OPERAN…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Gina Tricot.

God morgon!

Så äntligen var det dags för oss att göra debut på Operan under gårdagskvällen och det med en modern version av Carmen. Alltså, det här med opera, det är min grej det känner jag. Föreställningen höll ju på hur länge som helst men det var inte tråkigt en sekund. Och vilka pipor de har, och orkestern som bestod av 50 musiker… wooow säger jag. Så mäktigt. Hatten av!

Vi mötte upp våra fina vänner Maria och Markus på Operan vid 18-tiden och startade upp kvällen med ett glas bubbel i en av de vackra salarna där vi också fick lyssna på en introduktion av kvällens föreställning.

Min leoklänning har några år på nacken men en likande hittar ni HÄR.

Sen var det dags att slå sig ner i den vackra salongen. Ja ni ser… Föreställningen hade fyra akter med en paus i mitten och till pausen hade Markus förbeställt bubbel och en charkbricka, och även om jag inte satt i en egen loge, och även om jag inte hade såna där små glasögon med skaft och även om jag inte var Julia Roberts i Pretty Woman så steg tårarna i ögonen vid ett par tillfällen. Jag blev känslomässigt berörd på ett sätt som jag hade hoppats på, men som jag inte trodde skulle ske på riktigt. Det här har jag inte gjort för sista gången, det är helt klart!

Nu är det dags för mig att bege mig ut till Arlanda för veckan sista jobbdag och sen ser jag fram emot en skön helg.

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 Comments
 • mamma C
  februari 21, 2020

  Har aldrig varit på opera någon gång. Men kan förstå att det är en mäktig känsla.
  Ha en fin fredag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   februari 22, 2020

   Det var första gången för mig men absolut inte det sista. Det var mäktigt och vackert! ha en fin helg! Kram //Tina

 • Kia
  februari 21, 2020

  Måste ha varit en mäktig upplevelse 💫🙌👏🤩😍

  • tiname@live.se
   februari 22, 2020

   Ja jösses, det här vill jag uppleva igen 🙂 Kram //Tina

 • Inger
  februari 21, 2020

  Men så underbart att få gå på operan. Klä upp sig och känna sig fin. Vackert par är ni. Kraaam Inger

  • tiname@live.se
   februari 22, 2020

   Ja men fantastisk upplevelse! Tack snälla gulliga du! Ha en fortsatt fin helg! Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  februari 21, 2020

  Kul att du gillade det. Jag har varit på operan en gång. Vi var sex stycken. Fem av oss somnade! Haha. Det var en modern uppsättning, minns inte vilken, men det blev så tråkigt. Hade föreställt oss vackra kläder och fina kulisser, men nä. Synd! Kände ändå på nåt sätt att jag vill prova igen. Nån gång ska det få en andra chans.

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   februari 22, 2020

   Ha ha, ja så kan det gå… Hoppas att ni bara hade otur. Prova igen men då kanske du ska satsa på en klassisk uppsättning. Ha en fortsatt fin helg Lena. Kram //Tina

 • dianasdrömmar
  februari 22, 2020

  Fin du är och häftigt med Opera kram

  • tiname@live.se
   februari 22, 2020

   Tack rara gulliga du! Ja, Operan var häftigt! Kram //Tina

 • ulrica
  februari 22, 2020

  Åh vilken upplevelse!! Jag har aldrig varit på en opera, men kan förstå att det var mäktigt. Och huuuuur snygg var inte du då?!?!?.. Jädrar i min låda, vilken läcker kompis jag har 😍😘. KRAM

  • tiname@live.se
   februari 23, 2020

   Ja, det var en mäktig kväll. Jag kan verkligen rekommendera det. Men snälla rara söta vad gullig du är <3. Fina ord! Kram på dig!!! //Tina

Previous
KLÄNNINGEN SOM ALDRIG HANN FRAM OCH HÄR HEMMA LADDAR VI MED OPERA…