KLÄNNINGEN SOM ALDRIG HANN FRAM OCH HÄR HEMMA LADDAR VI MED OPERA…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos och NA-KD.

Hej Hej!

Den här klänningen hade jag tänkt skulle få följa med på resan men jag var för sent ute så den hann inte fram. Nu ligger den och väntar på att få hämtas ut men jag orkade faktiskt inte stressa förbi och hämta ut den eftersom jag var så inställd på att köra ett yogapass direkt efter jobbet idag. Jag håller tummarna för att den passar för det verkar vara en strykande åtgång. Behöver jag byta så kan jag kanske få vänta på att den kommer in i lager igen. Klänningen hittar ni HÄR.

Ett par andra snyggingar som ser så sköna ut till sommaren finns HÄR och HÄR.

Klänningen till vänster finns i två färger och du hittar dem HÄR och HÄR hittar ni den drömmiga rosa klänningen. Jag gillar att priserna för dessa klänningar också är drömmiga.

Här hemma lyssnar vi på opera så det skallrar i rutorna. I morgon ska vi klä oss fina och möta upp vänner för att lyssna och ta del av Carmen på Operan. Åhhh jag blir alldeles sprallig när jag tänker på det. Jag ser framför mig att jag, likt Julia Roberts i Pretty Woman, blir alldeles uppslukad av stämningen och kanske kommer jag att fälla en tår, för det är ju en känslosam historia det där.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Ulrica
  februari 19, 2020

  Åh jädrar i min låda… den rosa klänningen är såååå jag <3 .. måste klicka och kika direkt!!
  KRAM

  • tiname@live.se
   februari 22, 2020

   Visst är den fin. Jag vill typ klicka hem den och de randiga också… Kram //Tina

 • mamma C
  februari 20, 2020

  Massor av snygga klänningar. Den som inte kom i tid innan du skulle iväg på semester var mycket fin även den rosa.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   februari 22, 2020

   Ja visst är de fina. Blev så förälskad i dem. Kram //Tina

Previous
HEMMA IGEN EFTER LJUVLIGA DAGAR PÅ CASA COOK I EL GOUNA…